21. 12. 2014

13:30
Prva obvestila
 
14:00
Svengalisghost @ Channel Zero, 19. 12.
 
18:00
Flamska proza, drugič
 
18:30
II. OBVESTILA
 
19:00
LOLITA - Uantauantauantanara (ZARŠ, 2014)
 
20:00
Kdo je Louis Althusser?
 
24:05
kakki radio
 

Prikaži Komentarje

Komentarji

hej, mene zanima kater/čigav koncert se je vrtel pred pribl. 20 minutami, sepravi mal pred 1.00 (no takrat se je končal).

OMAR KHORSHID: Live in Australia 1981

Kam je zginla pa recenzija nastopa Mad Professorja? Gre za stalinistično prakso retuširanja in brisanja neposrečenih prispevkov in če ja ali je to pobuda s strani RŠ-a in/ali avtorja prispevka? Smo hotli še kaj prijavt...

nasloviti en mejl na glasbenega urednika ?

kaj je bil to za en komad ob cca 22.15, "pleased to meet you" arabsko??

Aha, Gašper, sem nalimal na stran, ki jo urejaš ti? Sori, recenzija je izginla in nisem vedel kam pa mi je bilo najprimerneje da dam na dnevni program. Uredniku ne bom mejlu, saj bo (če tudi ti moji komentarji ne bodo prej zbrisani) ziher prebral. Naj ob tem le še enkrat rečem da je to da se prispevek tako strahopetno umakne precej škoda, tako za avtorja kot tudi za kredibilnost Radia Študent. Na napakah se namreč učimo in konec koncev tudi smejimo.

Urednik je prispevek zbrisal, ker se ta že v štartu sploh ne bi smel pojaviti na spletni strani. Namreč, objavil ga je kar avtor sam, brez da bi ga urednik pred tem sploh videl. In ker je omenjena recenzija res slaba, je potem bolje, da je sploh ni. Vsekakor pa je to napaka, na podlagi katere se bomo, upam, vsi kaj naučili. Pa hvala za skrb, Poha.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.