Shabazz Palaces

Okrogla miza, intervju ali pogovor
16. 4. 2015 - 18.00

Umirjen, redkobesedni intervju z Ishmaelom Butlerjem pred petkovim koncertom Shabazz Palaces v Kinu Šiška.

 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

ok, to pa je precej slab intervju oz. sploh ne intervju, ampak nabor vtisev fenice, ki ne zmorejo preseči artikulacije tipa "it blew me away".

Kaj si pa pogrešal?

Mene tudi zanima! Tebe tako zelo cenimo, g. Anonymous, da ne bomo zadovoljni, dokler nam ne zaupate, kak vse bi vi naredili drugače. Prosim, ne odlajšaj, nestrpno čakamo...

Bi bilo kar fino, če bi ga lahko slišali ostali še preko spleta.

Posiljeno je delovalo vse skupaj. Na eni strani Ishmael lagano, redkobesedno odgovarja, na drugi strani je pa avtorica res navalila in totalno nadkodirala intervju z nekimi ultraspecifičnimi vprašanji.

Za vse fakte imamo Wikipedijo in veliko drugih intervjujev, meni se zdijo ta ULTRASPECIFIČNA ?! vprašanja povsem na mestu.

So na mestu, če snemaš eno uro dolg intervju in se lagano premikaš od čistih osnov k specifikam.

Tip je redkobeseden, avtorica se je pripravila na to s specifičnimi vprašanji, ker bi najbrž ob splošnih bil še bolj redkobesedn. Tako sam to berem. Tako tudi djud zastavi povprečen intervju nekako z odgovorom na prvo vprašanje. Menda ma poln kurac vprašanj, če si lasti kače in podobn šit. Sicer pa kot v godbi in tekstih Šabazov, v intervjuju pride do zanimivega kontrasta med njegovo laid back persono in avtoričino zagnanostjo (čeprav to slednje vsaj meni ne deluje pretirano, celo povsem normalno). Nadalje bi rekel, da proti koncu tip deluje že precej angažirano. Skratka, men je blo supr oziroma z drugimi besedami, js nadkodiram poslušanje intervjuja v zelo pozitivni smeri.

<3 anuša <3

končno posnetkk

kje bo zdaj fela kuti country house party?

Kok je model zazehu tm na 10.40+, ne me hecat.

Intervju je cist dobr prpravljen in tut sam po seb dober. Mogoce je Anusa res mal entuziasticna, kar da smešen kontrast Ishu, ampak je cist na mestu...

Kaj vam pa ni blo usec?

 

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.