Čas je ZA

Oddaja
23. 11. 2015 - 17.00
 / OFFsajd

Pred prihajajočim referendumom o podpori spremembam Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih je stran, ki podpira glas ZA, pripravila dogodek ob začetku kampanje. Na Prešernovem trgu se je v veselem vzdušju zbrala pisana druščina podpornikov novele iz številnih organizacij in strank. Za naše poslušalce smo pripravili daljši mavrični kolaž izjav govornikov, ki so podprli spremembo definicije zakonske zveze in s tem razširitev iz tega izhajajočih pravic. Prisluhnimo.

Kolaž se nahaja v posnetku.

 

Če imate dodatna vprašanja, se o zakonu, referendumu, kampanji in njenih ciljih lahko poučite na spletni strani www.casjeza.si

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Čuj, Jaša, a tvoj očka je Bojan, ki prek STA nadzoruje in cenzorira informacije po Sloveniji, prej pa je bil šef "Informativnega programa" na Ra SLO?

A boš tudi ti svoje življenje namenil zavajanju soljudi in živel na njihov račun?

Blaž ma zihr ful sorodnikov, ki se ne držijo kake njihove družinske tradicije, pa ga to mal zajebava...

... je bil njegov praded ustanovitelj vaške straže nekje na Dolenjskem. Mogoče pa se je falot infiltriral v RŠ, da bi v skladu s svojo gensko determiniranostjo pobijal komuniste!?!

Ampak... na RŠu praktično ni komunistov!

Čuj, Babič a je bil tvoj oče Milan Babič predsednik Republike Srbske Krajine? Babič starejši je bil obtožen vojnih zločinov a se je kasneje pokesal in zavrgel velikosrbske ideale. Morda zato tako srborito vztrajaš na mega-slovenstvu? Se bojiš, da te bomo izločili zaradi tvoje velikosrbske rodbine? Ali pa si le transponiral veliko-srbski patos v podalpski milje? Vsekakor te sedaj bolje razumem. Vendarle bi se od očeta Babiča poleg megalomanstva lahko naučil tudi refleksije.

Pa kaj je zdaj to? Jest sm pa zmeri mislu, da na RŠ ziher vsaj MLADINO berejo...

http://www.mladina.si/93287/
http://www.mladina.si/100506/pavle-merku-1300-primorskih-priimkov/

Mimo grede, veste od koga največkrat fašem tako netolerantno in diskriminatorno etiketiranje?

Od takih, ki so nagnjeni k jugonostalgičnem humanacizmu.

Sicer pa vidim, da imam za opravit z osebkom, ki se skriva pod nadimkom lažnega zgodovinskega konstrukta.

Slovanov namreč ni poznal nihče, vse do leta 1804, ko si jih je "izmislil" češki jezuit Jozef Dobrovsky in iz Slovenov najprej naredil Sloväne, planirajoč, da bodo njegovi jezuitski kameradi nadaljevali z brisanjem umlauta v Slovane.

In so. In zdaj imamo opranoglavce, ki drugim solijo pamet.

Babiči, bre jaz se nisem skril pod ta konstrukt. Kot ugotavljaš so me skrili pod ta konstrukt. Povezave MLADINE samo dokazujejo, da je "poslovenjene" Babićovega klana del, velikosrbske naveze. Seveda zaradi jeznih Nizozemcev se ne sme več govoriti o veliki Srbiji. Lahko pa delujete pod krinko utemeljevanja nedolžne male Slovenije, kako je ta mogočna in starodavna. Potem se boš pa na stara leta spreobrnil oziroma po tvoje "spregledal" in bam. Трст jе bаш.

Nikakor se nisi zjasnil glede sorodstva z Milanom Babićem. Tvoja povezava samo dokazuje, da je Srbija od Tokija pa vse do Trsta.

wait till he gets to us

Ustavimo gospodovanje slovenskega patriarhalnega postfašizma! https://www.youtube.com/watch?v=OLWaWiCPy6Y

A je kdo tam, ki ma še kaj preživelih možganskih celic, al je vse to že splavalo po etru, nekam daleč, v deželo Tralala.

Je vaš turkovski stanovski pajdaš že pripravil obljubljeni odgovor Dularjevih na predavanje o Vramcu, al smo ostali le pri pobalinskem poročevalstvu?

In še enkrat - lepo, da skrbite za kadrovski razvoj novih družbenih parazitov.

Pa Žigo Herberštajna v roke, ta bi vam znal razkriti, da se je dalo nekdaj z znanjem slovenščine priti do Kamčatke.

Osti jarej :)

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.