27. 5. 2016

07:00
 
07:15
RADIJSKA IGRA: KIKŠTARTERJI
 
07:40
Posredovalnica zasebnih stikov
 
08:05
 
08:15
Planšarska poezija: antropološki pogovori
 
08:30
nulta obvestila
 
08:40
Ugani slovenski film
 
09:40
Miniteater tala karte
 
10:05
 
10:40
Picerija B2
 
11:00
 
11:30
i. obvestila
 
14:25
 
14.30
25. 5.: Neofonía - Opuščeni čas @ Klub CD
 
15:00
dnevni informativni program
 
16:25
 
17:00
dogodek tedna
 
17:30
26. 5.: Druga Godba 1. dan @ različne lokacije
 
18:00
Saul Williams
 
18:30
ii. obvestila
 
19:00
CHANCE THE RAPPER - Coloring Book (Samozaložba, 2016)
 
23:00
Some1Else vs DVS
 
xx:xx
 
xx:xx
RADIO kakULA
 

Prikaži Komentarje

Komentarji

kuret pa lun bi morala bit deadly špiker duo

Draga študentska iniciativa! Čestitke za mobilizacijo proti zlobni upravi, v kateri "nemočno" sedi tudi kak bivši RŠovec in se masti s procenti od nove fasade! Dekreti uprave v preteklih letih so absolutno spomenik kretenizmom in čudi me, da ste se študenti pustili tako enostavno strpati v praktično zaporniško stanje. A dokler igra harmonika, je življenje lepo! Dol z upravo, gor s Študentom!

S hamonko do svobode! Sounds like kmečki punt!

Pozdravljam, vse ki podpirate iniciativo MI SMO ŠDL! Študenti si moramo izboriti pravice do urejanja svojega življenskega okolja in bivanja v njem.
Je pa danes problem prevsem apatičnost in instantnost študentov, ki več ne znajo vstati in se boriti za svoje pravice, zato sistem dela kar hoče z nami. Treba bo vstat, zapret facebook/instagram/telefone in se malo več družit ter debatirat o naši problematikah ter jih reševati. Pohvale tudi Radiu Študent za to oddajo! Še več takih v katerih se govori o študentski problematiki!

Pozdravljam pa ekipo Psyhotice iz štirke, ki je ena izmed prvih iniciativ v zadnjih letih ki se bori proti represiji uprave ŠDL!

se je! Driske uhajajo iz kanalizacij. Končno!

Čas je, da spremenimo razmišljanje, da posameznik ne more ničesar spremenit. Lahko in zadnji čas je, da stopi-te/-mo zraven k skupini MI SMO ŠDL. Nehejte se smilit sami sebi in pokažete, da študenti mamo jajca in voljo izrazit svoje mnenje, zahtevat svoje pravice in voljo, da tudi kaj naredimo, čeprav imamo že veliko obveznosti na fakulteti, študentsko delo ter hobije. Vsak študent šteje.

študenti se bodo potegnili zase zgolj tedaj, ko se bodo potegnili tudi za vse druge, ki so v zadnjih 25 letih izgubili vse, kar so pred tem imeli. če še niste opazili, ste v tem času ostali, ne zgolj brez svojih študentskih pravic, ki naj bi jih imeli v dobrem javnem univerzitetnem sistemu. ostali ste brez dobrega javnega un. sistema in če še niste opazili, ste ostali tudi brez države. Kaj vam bodo študentske pravice v (slovenski ali evropski) družbi, če se na ulicah vedno bolj srečujete z odvečnimi ljudmi, a?Boste lahko študirali medtem, ko se boste na poti do svojih predavalnic spotikali prek vseh tistih, za katere v takšni ne-državi ni več prostora? Ja, posameznik ne more tu ničesar bistvenega spremeniti, lahko spremeni zgolj svoje navade, na primer, namesto prek lačnih v ulici X, bom hodil raje prek lačnih v ulici Y.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.