hipidi hipidi hop

Oddaja
18. 2. 2017 - 22.00

 

Bitch don't kill mah vajb.

 

PLEJLISTA:

 

 01. Jansport J -  The Dirt II
 02. Eric Biddines -  Railroads Down 3
 03. SuicideBoys -  Stop Calling Us Horrorcore
 04. Crack Ignaz / Wandl -  Moch Cash
 05. Eric Biddines -  Peeuurrnn
 06. SuicideBoys -  Magazine
 07. Kendrick Lamar -  Bitch, Don't Kill My Vibe
 08. Ray Blk -  Drowning (Swimming With Sharks. Prod. Kelly Portis)
 09. Contour -  Spring/Fall
 10. Ray Blk -  Ride and Die (Prod. Penacho)
 11. Ray Blk -  Memories (Prod. SELVSSE)
 12. Jansport J -  45 Joint
 13. Crack Ignaz / Wandl -  Lila Lila
 14. Crack Ignaz / Wandl -  Hello Kitty
 15. Contour -  The Fool
 16. Paul White ft Danny Brown -  Accelerator instrumental
 17. Paul White ft Danny Brown -  Lion's Den instrumental
 18. Bobby Caldwell -  What You Won't Do For Love

 

 

 

 

 

 

 

Naslovna slika: Behold a sci-fi civilization in promo art for This Island Earth (1955)

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

kaktus kaktus - mal razcepljenosti v svoji identiteti je vedno fajn vržt na šporget a ne? neki vmes med obljubljajočim soundom in pobožno boga boječo celjsko mentaliteto. zanimiva zmes. res me zanima, kam boš peljala če boš hotla doseč filing tega kar vrtiš.

Eeee(h... Boh pomagej
A Lah nehas "neki" pluvat vsepovprek po ljudeh s to kva.js.vem.kok.fakin.advanced.level psihoanalizo in smešnimi poskusi podcenjevanja sočloveka.
Mogoče raje zanaliziras svojo potrebo, ki te sili v impulzivno driskanje besed v okolico.
Lah se pa lotiš oddajanja, mogoče samo osmisljanja same/ga sebe neodvisno od drugih ljudi. Bi blo precej bolj konstruktivno kakor pa taksnalele verbalna driska.

Če želiš kaktuskaktus izpovedat ljubezen....that's not a way to follow

analiza driske to je dons IN tko k kaktus driska k je tud IN - mislim to mi sproža ko prečitam *fucking bitch dont kill my wibe*

se pač poosebim z fucking bitch in njenim attitudom

Morda ne gre za psihoanalizo, ker psihoanalize pač ni preko mašin, mogoče gre le za interakcijo - ki pa jo komentiraj sproža. Če se ne motim, je tudi Kaktus tista, ki se po etru dere lejo pizdo. Mislim se opravičujem ampak to samo po sebi kliče po odzivu ali impulzu kot zgoraj navajate.

Sori. Ampak komentar je idiotski kakorkoli pogledaš. In fighting idiotism z idiotizzmom je neumno. Tudi z moje strani.
Naj bo kritika kritika oddaje. Ne kritika osebe. Al kaj

bistvu je idiotsko vse. mislim tud ugasn to škatlo pa me raj dobr pofuki je idiotsko. idiotsko je poslušat o zocu za kavo in idiotsko je poslušat bejbo, ki se medtem ko rola nigerje dere o pizda po štajersko. mislim sori, če pač ne morem tega spregledat in preslišat pač ne morem jebi ga. mi je pač vrh idiotizma. neki ma v glasu kar pač človeka iritira in spomne na ugasn to škatlo pa me raj dobr pofuki.

o moj bok, kok poslušalcev!

to mi da motivacijo in energijo da še naprej delam oddajo tko kot do zdej, ker vidm, da me ful radi poslušate :D

 

kaktus ma vas rada <3

 

Da, kot sem že omenil, bi v slovenskem prostoru prav prišla spolna vzgoja. Recimo francozi danes delajo plastične pripomočke, da bi otrokom že v zgodnjih letih razkrili notranjost ženskega spolnega organa. Prav tako je to način, da se v populaciji odpre debata o tem, da spolnost in psihoanaliza ni nič sramotnega. Razcepljenost subjekta je razcepljena zgolj v lastnem seksualnem poželenju, tudi to ni nič novega. V bistvu sploh ne vem, zakaj bi bil šporget problem. Mislim tudi to, da se radio predvaja v ideološki škatli in da vrtite jingle ki jih, vam ne omogoča in daje pravice, da potem niste sposobni sprejemati vseh mogočim očitkov in pljunkov. Tudi pljunke se da pobrat in jih ponovno prežvečiti. Pravzaprav konfrontacija še nikoli nikomur ni odnesla tiča ali pizde če že hočete.

kot kaktus tudi heleno blagne radi poslušamo v tej škatli

model, ka hoces sploh povedat? ka je sploh ocitek, ce je sploh ocitek? kaksna razcepljenost in kak sporget? to, da ma stajerski naglas? not good enough for you, bi moral bit ljubljanski al kaj? bitch please. ce hoces kej pametnega povedat, ne furat obskurantizmov.

Mogoć je pa čas da zamenjaš postajo...vsaj za čas te oddaje Al pa da maš jajca in se podpišeš z imenom pod osebni napad in psihologiziranje. Najlažji je Anonimno klobasat, zalt pa bit car. Sori. Nimaš te pravice.

tako je, v Ljubljani živimo še v času oslovske vprege in omikanega dvorjenja, ne pa da se impulzivno obmetavamo z očitki in se anonimiziramo preko spleta. Radi pričakujemo pravzaprav vse kar nas čaka. Tudi nigerje spodbujamo z slavospevom bogu. In Cerar je naš prototip. Šporget gor ali dol!

če pa Radio Študent ni prvak v žaljenju, car-jenju, obskurnosti in pičkarjenju preko vseh zdravo razumskih meja - potem pa res ne vem kdo je. Na zdej pa jejte govno, ki ga sami proizvajate.

Nemasmisla. You win. Pojej zdej tole skuvano na 4 ringle skreć

Ne nemasmisla. Jajce na oko je še vedno jajce na oko. Kuhovnica v šporgetu pa še vedno zoc v kavi. Če kaktus bode pač bode. Če vrti nigerje ji lahk tud kdaj kak niger kako krepko pljune v šporget. In to je vse. Pizda kliče Pizdo. Or - what the fuck.

Nessmiselno se je prerekat z nekom ki je užaljen ko mu z njemu lastnim prstom pokažeš nanj in je potem užaljen in to vse anonimno.
Če bi js pisala anonimno bi se poskusila čustveno ne vplest v zadevo

Kritikuj dejanje človeka ne pa človeka samega.
Ti to počneš na najbolj grd način. Nimaš se kej pizdit pa watafuckat.

Budi covjek
Vrijeme ti je

zdej smo pa v peskovniku. ti Aleš a boš prinesel kanglce pa grabljice?

a če se jaz zaderem v eter lej jo pizdo po štajersko - a to je anti-dejanje?

O a ste že vsi tu? Sem vas čakal. No, kako bomo zdej to poštimali, šraufe mamo? šporget je nared? what the fuck sem si tud nalepil na čeladino. vidim da že vre. dobro dobro je. bom krvavice notr nabasal.

Ja jaz se tud vedno čustveno vpletem na pizdo.

Je reki Niger
Sinko...
Ti si Lah wiga brez w
Dr iggy ahahahah

Res....

Je reki Niger
Sinko...
Ti si Lah wiga brez w
Dr iggy ahahahah

Res....

Debilana boli. Res. Spirca ga

Oprostite prebiram vaše prispevke in vaše komentarje. Moti me izraz debilana. Jaz osebno menim, da s kuhovnico ni nič narobe. Redno udarjam z njo po šporgetu. In za posladek tudi redno nabijam tiče na kaktuse.

Bog z vami otroci socializma!

Ok tole je pa eskaliralo..žal mi je
Im off

kdo je užaljen?

ali drugače redno ploskamo z ušesi. nabiijte si tiče na kaktuse in kartuše in postanite človečanski in ne pičkanski.

Kot sem že večkrat omenil, je čiščenje in redno pregledovanje votlin in kanalov takšnih in drugačnih pač bistvenega pomena za zdrav duh v zdravem telesu.

Jah res veliko napisanega - me zanima kaj bi se zgodilo, če bi nekdo napisal samo: we don't give a fuck about your wibe anyway you fucking prick.
hahahhahahahhahahahahhahaha

ain't nobody https://goo.gl/0a50Rb