SOF Twist

Recenzija dogodka
23. 4. 2017 - 14.00

Terens Štader se pogovarja z udeleženci letošnjega SOF-a o trendih v komunikacijski industriji.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

no sej super, da je končno nekdo začel mal migat na tem področju, ampak ... pogovarjat se z udeleženci SOF-a, o tej novi industrijski revoluciji, z ritkami ki so polni keša, me pa res zanima kaj boste ugotovil in povedal. mislim upam da veste, da se diskurzi kopirajo, copy-pastajo a ne? upam, da veste saj približno koliko privatnega kapitala je v igri v vsem tem green washingu a ne? mislim lahko govorite o tem, kar vam špila tale super zelenemu prijazni ideološki video, ampak potem morate bit res pazljivi, da ne boste na koncu v bistvu mal plesal na nov tehnološki imperializem. ker tole ... tole gre lahko tudi komu na kozlanje k gleda ta disneyland a ne? a smo na isti valovni dolžini? ne a ne?

no ja ... green in brain washingu

posnetek prosim.

aja, vi tud kot radio š sodelujete na SOF-u, pa to je pa res čist noro. a ste zravn skodelico pristavil. aja sorči sem mislu, da ste vi kao alternativni radio, pa ne jebete. aaaaaaaa taki ste vi.

ja no res super, ej Terens, mislim kaj naj rečem, dat notr ideje kot people as a brand, pa oglaševanje kot dialog in pogovarjanje, pa kam ti tale video paše tud nism čist pošteku, a to je kao futuristični line up za naslednje leto, ma ja sej ... verjetn pa kritike tu zravn pa ravno ne moreš napisat k na svoj imidž pa ime paziš al kaj. pa še nagradico je treba pobrat a ne.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness