Ukradene volitve

Mnenje, kolumna ali komentar
Anonymous
26. 10. 2016 - 13.00

Pretekli petek je ljubljanska javnost ugledala rezultate volitev v ŠOU. Na filozofski fakulteti je bojda pravično zmago slavila Združena lista študentskih društev Filozofske fakultete. K neoporečnosti izvolitve novih študentskih funkcionarjev naj bi botrovale najostudnejše metode, ki so se jih posluževali njihovi nasprotniki. Slednji, to so Filoface, naj bi prek plačancev s pravne fakultete in FDV-ja svoje prste polagali na ženske vagine, jih ogovarjali s kvantanjem ter fizično obračunali s tehnikalijami uslužbencev FF. Mediji so z lakomnimi prsti pograbili to bridko resnico in razglašali dobroto tistih, ki so enkrat za spremembo v zgodovini na oblast prišli v skladu z načeli prava in pravičnosti.

A nam, ekipi Napihovalcev, je jasno, da zgodovino pišejo zmagovalci in da je ta zgodovina vedno lažna in krivična. Zato se odrekamo pilatovskemu umivanju rok in se vedno lastnoročno pozanimamo o dejstvih, ki se skrivajo za donenjem zmagovalčevih fanfar. Gre za resnico, vidno tistim, ki jim v neciviliziranih deželah pravijo filozofi, tistim, ki so povezani v modrosti. Tem v bojda civiliziranih in progresivnih krajinah raja z opranimi možgani raje rečejo kar pijanci, šušmarji, filistri, bedaki, mazači, nakladači, teoretiki zarot, privrženci dežele nebodigatreba.

Kakšna je torej resnica, ki je našim raziskovalcem osvetlila pogled? Kdo je v resnici grabil ženske vagine, kdo se je preoblačil v nasprotnikove prapore, kdo je tisti, ki je v temi koval zaroto proti študentskemu interesu? Informacije, ki vam jih podaja naša ekipa raziskovalnih novinarjev, so resnične kot genocid nad Kurdi in dejstvi, da Mario Galunič ni peder ter da fige jejo osle in ne osli fig. In če se bo le ena izmed neprijetnih resnic, ki vam jih bomo posredovali danes, izkazala za laž, so lažne vse. Kajti, kdor se enkrat zlaže iz navade, vedno laže! To je nauk, ki nam ga daje izkušnja, pridobljena iz analize besed zmagovalčevih.

Proti poraženim Filofacam so se postrojile vse sile, ki so se postrojile lahko. Od akademskih mandarinov iz vrst profesure in študentskih funkcionarjev pa do podrepnih študentskih združenj, ki so v želji po moči prodali študentski interes. Da je akademskim mandarinom, oblastiželjnim asistentom in študentski oblasti lastno, da služi lastnim interesom, vemo. Jasno nam je, da se v asistentski nečloveški naravi skriva instinkt, da borca za študentske pravice brez haska zadavi. Da o študentski aristokraciji iz Študentskega sveta filozofske fakultete ne govorimo. A nihče ni pričakoval umazanih metod, ki se jih bo študentska aristokracija, pripadajoča Združeni listi študentskih društev filozofske fakultete, poslužila, da ogoljufa študente. Namreč kdo je tisti, ki je v resnici polagal roke na ženske obline, in kdo je tisti, katerega obline so bile deležne umazanih dotikov?

Resnica je bila nam, resnicoljubnim, razkrita, ko je naša raziskovalna novinarka povprašala iskraša, ki si je tisti trenutek ravno vbrizgaval heroin v žilo na kurcu, o njegovem odnosu do spolnega nadlegovanja deklet z nasprotnega političnega tabora. Poslušajmo njegovo brezsramnost:

Izjava

Ker običajno vsaka organizacija premore tako dobre ljudi kot zlobne izjeme, svojih slutenj nismo razglasili za resnico že po prvi izkušnji. Tudi nekateri nacisti so bili namreč čisto kul ljudje. Naivnost naše slutnje je žal potrdilo dodatno poizvedovanje. Poslušajmo izjavo drugega iskraša na isto vprašanje:

Izjava

In tretjo:

Izjava

Da bi se res prepričali, smo za izjavo vprašali še Iskrinega poslanca Jureta Novaka. Poslušajmo:

Izjava

Zadnja izjava nam sicer razkrije še to, da Jure Novak tistega jurja in pol ni ukradel za mačjo hrano, ker se z mački prehranjuje, ali da je kupoval hrano za vagine.

Spolna sprevrženost zmagovalcev je tako potrjena z deduktivno metodo. In da med njimi ni izjem, seveda nikogar ne preseneča, saj vsi vemo, da vsi anarhisti tulijo v isti rog, ker nimajo svobodne volje. Iskraši pa so anarhisti in pijanci, kar je razvidno iz anarhične črke A v njihovem logotipu na majicah, v katerih so na FMF-ju študente in predvsem študentke pozivali k pijančevanju in k naslednji ostudnosti:

Izjava

Še huje pa je to, da so za svoje predatorsko-pijanske obscenosti okrivili svoje nasprotnike. Da gre pri obtožbi o preoblečenih neiskraših za laž, je itak jasno vsakomur, ki si je kdaj postavil vprašanje: »Zakaj bi sploh kdo, ki ni retardiran, želel obleči iskrino srajco?«

Ogorčenje Filofac nad očitki ZLŠD je tako docela upravičeno. Prav tako, kot je razumljivo, da ne priznajo, da so opazili spolno nadlegovanje nasprotnikov. Nadlegovani so bili namreč oni sami in kot žrtve takšnih zločinov so, kot se to pogosto zgodi, zločin zamolčali. Če ne bi bilo nas, pogumnih Napihovalcev, bi njihov upravičen strahosram in anarhistična škodoželjnost gotovo prevladala nad fakti. Fakti, ki žal ne tvorijo celotne koruptivne slike.

Naš kritični um je namreč takoj po razkritih dejstvih zaznal podobnost z dogodki iz Kölna preteklega novega leta. Ker ničesar ne zapišemo brez preverbe dejstev, smo tudi v tem primeru slutnjo podkrepili s podatki. Pod krinko smo se odpravili na zabavo v kavarno SEM, na kateri se je slavil rop volitev. Naš raziskovalni novinar je v anus skril snemalko in posnel glasbo, ki potrjuje vez iskre in ZLŠD z mednarodnim terorizmom. Poslušajmo:

Izjava

Dovolj bo. Dodajmo le še tole: Ko jih je naša raziskovalna novinarka povprašala za komentar, ji je vprašani odgovoril z naslednjim vprašanjem:

Izjava

Zaključek, ki ga lahko iz tega izpeljemo, je grozeč. Očitno je bila kraja volitev le eden od členov zarote, s katero hoče aliansa levih ekstremistov in džihadizma islamizirati Evropo ter posiljevati naše ženske. Ko so spoznali, da tega ne morejo doseči s seksualnim predatorstvom v Kölnu in protesti pod geslom »Refuges welcome«, so svoj fokus preusmerili na izobraževalne institucije. Glede na rezultate volitev si lahko obetamo, da bodo tutorji kmalu pozivali k odhodu v Sirijo, da bodo vsi štirje milijoni študentskega denarja kmalu namenjeni krožkom, ki bodo pod okriljem totalitarnih levih ideologij rušili duh demokracije, širili strpnost do nestrpnih in islamizirali mladino. Slovenska dekleta pa se lahko zahvalijo volilni nespametnosti študentov filozofske fakultete, saj bodo kmalu prisiljene v to, da v sebi gostijo cela krdela tolstih arabskih tičev. Mi pa smo lahko samo srečni, da smo kot Napihovalci anonimni.

Da ga ne fašete od zadaj, ampak od spredaj, poskrbi Napihovanje.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

naj vas znanstvena redakcija nauči kaj in kje je vagina ...

strinjam se s cute, sam pls

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness