Joaquim Orellan

Joaquim Orellan

Oddaja
16. 12. 2018 - 15.00

Gvatemala naj služi kot osnova za testo. Sooči se s pomanjkanjem kuharskih pripomočkov za pripravo elektro-akustičnih receptov ... Primešaj na koščke razbit, lokalno avtohton tabu marimbe, maso oblikuj v nove inštrumente. Peci na srednje visoki temperaturi vsaj 50 let. Zlato zapečenega Joaquina Orellano nato postrezi to nedeljo ob 15h v oddaji Razširjamo obzorja in uživaj.

 

Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentarji

mmm, še zdej mam žlico v riti

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.