Klemen Klemen: Trnow stajl

Okrogla miza, intervju ali pogovor
18. 9. 2022 - 13.00

Dvaindvajset let mineva, odkar je pri založbi Nika izšel Trnow stajl. Trnovo, Ljubljana in Klemen Klemen so se z njim za vedno zapisali v zgodovino slovenske moderne glasbe. Enormno popularna plošča je ustvarila prvo pravo slovensko rapersko zvezdo, kraljevala je na lestvicah, kraljevala je na ulicah in še danes velja za absolutno favorizirano, ko je govora o vrhuncih slovenskega hiphopa. Nič od tega ne bi bilo mogoče brez nadvse iskrenega, iskrivega in dostopnega karakterja, ki stoji za to umetniško stvaritvijo. S Klemnom Klemnom se bomo v luči petkovega gala koncerta v Križankah pogovarjali v enournem terminu GRŠ intervjuja. Prisluhnite na valovih 89,3 MHz, poglejte na YouTube kanalu Radia Študent ali na spletni strani in na družbenih omrežjih.

 

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

idemo

Rš očitno ne predstavlja samo šodra formata Ptč, Klinci, matter in Sbo, ampak tudi kaj resnično urbanega in drugačnega. Poslušam.

RŠ očitno ne predstavlja sam mulotov formata Ptč, Klinci, in matter, SBO, ampak tudi kaj resnično legendarnega in starega. Poslušam!

📻💘

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.