Sv. Pavel & Nikoleta

Oddaja
21. 2. 2023 - 10.10

Vljudno vabljeni na bogoslužje, ki ga bosta v oddaji Afterparty na Radiu Študent predstavljala Sv. Pavel & Nikoleta, ekscentrično poetičen duo.

O sebi zapišeta:

»Sv. Pavel in Nikoleta predstavlja projekt sodelovanja interpretirane poezije in zvočenja v raznoraznih variacijah. Duo je premierno nastopil na festivalu Ignor 5, ki se je odvijal konec oktobra 2021. S prvo reprizo in nadgradnjo je novembra 2021 nastopil v MC Kotlovnica Kamnik, leta 2022 je nastopil na festivalih Kavč, Porazno Dete in Plavajoči grad. Zagotovljena doza samoironije, heckanja in nojza. 

Nils Rošker, zvočni oblikovalec in producent različnih zvrsti glasbe ter ostalega šuma. Z zvokom, ki ga proizvaja z glasbili, gumbi in glasom, se ukvarja že dobro desetletje. Najbolj aktiven je v polju produkcije plesne elektronske psihedelične glasbe.

Pavla Zabret, (prostočasna) pesnica in performerka. Z nastopaškim pesnikovanjem se ukvarja približno osem let z začetki v vodah slam poezije. Njeno pisano delo je bilo objavljeno v različnih zbirkah in publikacijah.«

 

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

Razturata!

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness