SLABBA ODDAJA zadnjič

Oddaja

...

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Peezdda, fanta, ne se zajebavat! Mi, ki živimo v času Slabbe oddaje imamo radi nepretenciozne voditelje, ne pa unih omenjenih parov, ki bodo gonili svoje do nezavesti, itak so prepričani kuko so hudi, nobenga dvoma, negotovosti ni pri njih, samo nabijajo svoj ego, navdušeni nad sabo,vidva pa zadnjič ... Kako zadnjič ??? Super koncept je bil, se trudit slabbo ... Če je ta oddaja res zadnja, lahk zdaj naredita Zello slabbo oddajo ...

O hvala na komplimentu :) dobra ideja "zelo slaba oddaja" mi smo imeli na mislih tudi da naredimo "povprecno oddajo" vendar za to se je isto treba pripravit i pomatrat. Se posebej ker zdaj moramo prit iz slabega na povprecno. Verjetno bova prisla nazaj v kaksni novi obliki... V vsakem primeru bo ta oblika slaba.

Samo nekaj:

Nenadno izginotje oddaje bi lahko povzročalo dvom, ali je oddaja sploh bila slaba. Omenjene serije, ki izginejo po eni sezoni, ratajo prikupne v svoji odsotnosti, ljudje začnejo govoriti, čakaj, kaj je tisto bilo, se spomniš, potem pride DVD release, potem si kar naenkrat "cult classic". Če bi res bila slaba oddaja, bi vztrajali, dokler folk ne bi popizdil vsakič znova, fuck, kako da tega niso že davno ukinili! Le vprašajta rezidenčnega Rhyme Kickerja kaj misli o Eurosongu :)

Se strinjam. Na tej točki v zgodovini nam lahko gre samo še na slabše, ni razloga za obupavanje... ?

Slab vpliv, mas popolnoma prav in se v strinjamo s tabo. Ce bi vsaj vedel kolikokrat sva si Jernejem po koncani oddaji rekla "Shit, spet je bila dobra!"
Kdo je slabsi, oddaja al banka?

Banki je težko konkurirat

Lahko pa bi naredila Šše slabšo oddajo.Transformacija je dvosmeren proces: lahko gre iz slabe oddaje na povprečno (z matranjem), lahko pa se ukrivi sama nase in postane Šše slabša oddaja (s pregibanjem). Telovadba - lingvistična, telesna, umska, duševna, jezikovna - pa je vedno koristna.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.