Grega Repovž

Oddaja
4. 12. 2014 - 10.10

Nekega jutra je urednik Mladine Grega Repovž ugotovil, da ima svoje mnenje tudi o glasbi, še zlasti na Radiu Študent, in da se bo vmešal tudi v to. Kupil si je vso potrebno opremo z Đizahom vred in se vselil na Radio Študent za vedno.

No, bilo je malo drugače. Urednik Mladine Grega Repovž je leta in leta vrtel glasbo na vsaki površini, ki jo je našel, nevidne reglerčke je dvigal in spuščal po mizah in podobno. Seveda si ni drznil pomisliti, da bi to svojo željo res realiziral. Letos pa se je opogumil, poklical Zano Caroline Fabjan Blažič in jo prosil, naj mu od blizu pokaže, kaj v resnici počne za svojo mešalko. Tako se je začelo. In ostal bi v svoji dnevni sobi, če mu ne bi Nina Hudej nekega dne ponudila, da zasede prižnico v Monoklu.

Pred njegovim debutom v Monoklu, ki bo v petek, 12. decembra, …

Foto: Uroš Abram

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Mar ne bi raje pisal o Sintalu, kot pa sukal plošče!

Naj izda še hiphop plato - naslovljeno Rega pod imenom Rapolž, jo izda pri Jizahu in slovenska scena bo končno prosperirala. Sicer pa naj bo vsak urednik še glasbenik, vsak igralec in režiser kritik in politik, vsak avtomehanik sekretar, vsak mesar poslanec, vsaka kozmetičarka ali natakar pisatelj, vsak šrauf pesnik, vsak faljen študent agronomije uradnik, vsi doštudirani brezposelni, vsi brezposelni pa srečni v debijih.

Rodila mati za Bikufer. Realno.

svašta

Grega, me żal ne bo zraven, ampak DRŻ SE! In predvsem użivaj. Ostal pa bo prišlo samo...

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.