Javljanje iz sirskega Kurdistana

Aktualno-politična novica

Sodelavec Arne se še vedno zadržuje v Kurdistanu. Po nekaj dnevih čakanja in polaganja upov v turško birokracijo se je le prebil v Kobane. Prisluhnimo prvemu javljanju iz sirskega Kurdistana po OFF programu.

 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

WTF je bilo tole? Etnografsko masturbiranje na to, kako je poročevalec kul s svojo naracijo, nemška kolegica pa nesposobna kura?!?!!?!?

Luštna vinjeta.

Bomo pa, seveda, predali ta prispevek naprej uradu za dekonstrukcijo orientalizmov. Šele, ko bo gospoda omenjenega urada natančno preučila vsako besedo, insinuacijo in sumljiva intonacijo, te bomo iz kategorije "kolonialni misijonar" prestavili v kategorijo "sodelavec RŠ".

Sej gre v bistvu samo za nekakšna dvojna anti-establishment merila. Če je poročevalec sodeč po njegovih ostalih prispevkih tKo zelo (sicer foteljsko) anti-establishment, nemara ni tako zelo narobe pričakovati da bo imel podobne vzgibe tudi na dejanskem terenu. Tole je pač tin-tinovski prispevek, jebiga. Z več izkušnjami se tudi to izboljša. Razočaranje nad tem da zunaj 'zahoda' oz. 'na divjem vzhodu' naletiš na iphone6 ter ultra konzumerizem je pokroviteljsko. Mi imamo lahko, oni pa (zakaj že ?) ne?

zgleda je arne hotel it po stopinjah svojega drugarja erika valenčiča, a mu je pri tem žalostno spodletelo

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness