JUGOSFERA 3: Aida Kurtović, potrjena radijska "čefurka"

JUGOSFERA 3: Aida Kurtović, potrjena radijska "čefurka"

Oddaja
15. 10. 2015 - 8.45

(foto: Jože Suhadolnik, DELO)

V tretji Jugosferi, četrtkovi jutranji rubriki Radia Študent, ki nastaja pod okriljem Zavoda za prevajanje in povezovanje jugoslovanskih kultur YugoTranslate, gostimo Aido Kurtović, glasbeno urednico Vala 202 in nekdanjo voditeljico legemdarne RŠ oddaje "Nisam ja odavde".

Jugosfera se konstituira na valovih Radia Študent vsak četrtek ob 08.45.

Po 10-minutnem strnjenem "monologu" posameznega gosta sledi nagradna igra za knjigo oz. knjige po vaši izbiri iz številnih antikvariatov Založniško-knjigarniške družbe Antikvariat Cunjak, ki je podpornik Jugosfere:

WHO ARE THOSE TWO?!

AND FROM WHERE THEY ARE COMING?!!! - - - - - - NISAM JA ODAVDE ---------

Blog Jugosfera: www.yugotranslate.si/jugosfera.

                                                        ***

Zavod YugoTranslate je ustanovljen z namenom prevajanja in tolmačenja, umetniškega in kulturnega udejstvovanja ter medkulturnega posredovanja in sodelovanja. YugoTranslate presega lingvistični in kulturni nacionalizem s (ponovnim) povezovanjem jugoslovanskih jezikov in kultur. Zavzemamo se za spoštovanje realnih jezikovnih in kulturnih raznolikosti ter zavračamo umetne razlike, ki so nam jih vsilili tako nacionalni jezikovni in kulturni birokrati in »profesorji« kot tudi svetovni in evropski »združitelji« – unifikatorji.

Aktualno-politične oznake: 
Avtorji: 
Institucije: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Ministrica za kulturo je dober kamniški komad; ima je na kilograme, včasih je bila podžupanja tistemu "klovnu" ko uničuje Kamnik. To Slovenijo vsi uničujejo še iz časa (1988), ko se je zahvaljujoč ŠIPTARSKIM protestom v Starem rudniku odcepila od nas Južnjakov. Štrajk rudarjev na Kosovu si je izmislil "nemški agent" Igor Bavčar a njegova prva neporočena žena je bila iz Banja Luke. Vse na škodo Srbov. Danes ko se je Slovenija odcepila in ko je zaradi Bavčarja in podobnih padlo okrog 200.000 ljudi v celi Jugi je v največji revščini. Tukaj ne moreta nič pomagat ministrica Bizjakova, lahko pa pomaga novinarka Aida Kurtović in Radio Študent, pod pogojem da ni cenzure in tistih iz ŠOU-a

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.