Zadnji del radijskega stripa Albuquerque

Oddaja

Cracker je poklical v Lokal distorzija v Konfederaciji in jim povedal, kakšna je situacija z Donaldom Trumpom. Odločili so se, da gredo do Bele Hiše na pogajanja za popolno de jure samostojnost Konfederacije. Kantavtorja Danija Kavaša so naložili na voziček. Zmeden je s pivom Bud z vnesenimi zdravili spraševal: pa kam zdaj to gremo, Transfer, pa tiste barvice in papir A3 bi še rad imel.

Transfer mu je podal barvice in papir. Nato mu je skozi injekcijo vbrizgal še malo zdravil rekoč: gremo se pogajati za Konfederacijo v Belo Hišo, Danny Boy. Lahko boš naslikal Trumpa. Najprej pa gremo malo na zrak, ki ga imaš tako rad, potem pa še v zrak do Washingtona.  Več v petek ob 10:15.

Aktualno-politične oznake: 
Institucije: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

The Rolling Stones+Donald Trump=Start me up! Znameniti angleški "rokerji" sicer pa zadnjih 40 let znani predvsem kot najresnejši kandidati za zmagovalce na vsakoletni "pesmi evrovizije" so svojo znamenito popevko podložili pod sinočnjo veliko "zmago" Donalda Trumpa. Eh..zdaj se bo nekdo oglasil in rekel, da "stonesi" že vsaj od takrat, ko so se prodali microsoftu, nimajo nadzora nad uporabo te popevke, no..pa kaj še..največji popevkarski pozerji v zgodovini svetovne popevke in največji "financarski" pozer v zgodovini imajo pač veliko veliko skupnega.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness