Futurolomanija

Oddaja
Sekcija za šloganje in astrofiziko pri Lezbični mafiji na delu.
7. 1. 2017 - 12.00

V sobotni Futurolomaniji vam bomo napovedali kaj vas čaka v nedoločljivi prihodnosti, ker je preteklost bojda passe, v sedanjosti pa počnemo same bedarije. Sekcija za šloganje in astrofiziko pri Lezbični mafiji opozarja, da je življenje med oblaki divje precenjeno in malenkost kontraproduktivno, ker vam lahko zmanjka časa za povsem ozemljeno in pritlehno mečkanje. Bile_i ste opozorjene_i. Tokratno oddajo posvečamo naši najdražji Nataši S., strokovnjakinji za izvanzemaljke, elementarne delce in vesoljske vozne rede.

Aktualno-politične oznake: 
Avtorji: 
Institucije: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

mi se tudi pridruzujemo
(karate master bugi vugi)

in astronomerji. ušesa krvavijo, fail. je še kak lektor ostal na rš?

Potrjujem, da je na RŠ ostal še kakšen lektor. A lektor lahko lektorira le besedila, ki so posredovana v lekturo. Ta oddaja ni ena izmed tistih, ki bi to sploh počele.

zakaj pa ne?

Malo sem se po delih prebijala skozi posnetek, pa bi me zanimalo, ali so ti podatki o matematičarkah, astronomkah, gamerkah in vse to kje dostopni, da si jih lahko preberem. Sem bolj slabo sledila, priznam -- možno, da je bilo omenjeno, pa nisem zabeležila. Bi bilo fino imet kar link ali pa zapisano besedilo, če že obstaja.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.