Javno pismo: Izstop Slo iz EU

Oddaja
24. 2. 2017 - 12.00

O morebitnem izhodu Slovenije iz EU:

"Jan: Misli, da je čas za spremembo, mogoče, spremembe so vedno le dobre, ko je nekrat slabo, gre lahko le na boljše. Mi sami, kleni Slovenci, si bomo pomagali. Mi in Bog. Hec. Kitajska bi lahko bila naslednja nezdrava alternativa. Tudi Indija,Bollywood. Vsi na slovensko obalo proslavljat - velik boatparti za vse. Tolarji so bili bolj domači, mogoče sem nostalgičen. Menjava usluge za uslugo ali pa bitcoini. Na koncu se bo Ljubljana odcepila od Slovenije, odcepili se bodo kot manjšina. 

Atila: Škotska? Prekmurje. Prekmurje republika, ki so jo že imeli. Imajo avtonomno zgodovino. Ker so slabo povezani z ostalimi deli Evropske unije (o Škotski). Strinja se s predlogom #sloven. Gospodarsko politiko bomo vezali na Turčijo. Proslava bo na Krvavcu; Siddharta in Vili Resnik. Državotvorni predlog: ograja okoli; politika en ven, en noter. 

TWITTER: Kje je RŠ; za ali proti EU?"

 

Oddaja je nastala v okviru projekta DeEP – Delovanje Evropskega parlamenta, ki poteka od novembra 2016 do junija 2017 in ga podpira Evropski parlament. Podana mnenja v oddaji so mnenja avtorjev oddaje in ne odražajo mnenj Evropskega parlamenta, slednji pa tudi ne odgovarja za uporabo podanih informacij v oddaji. 

Aktualno-politične oznake: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Ja kdo pa ima znanje državo vodit, če bi izstopili iz EU? Na kratko: nihče! Ni znanja, ni špila.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.