DnEUni Tednik 034 (S03E12)

Najbolj osladen in praznično obarvan Dnevni Tednik pri nas! Vse kar je bilo potrebno poizvedeti o letu 2017!

 

Oddaja je nastala v okviru projekta DeEP2 – Delovanje Evropskega parlamenta, ki poteka od oktobra 2017 do junija 2018 in ga podpira Evropski parlament. Podana mnenja v oddaji so mnenja avtorjev oddaje in ne odražajo mnenj Evropskega parlamenta, slednji pa tudi ne odgovarja za uporabo podanih informacij v oddaji.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

ti slovenčki res mislijo, da jih imam rada. pha.
za umrt od smeha.
jaz pač delam, če sledijo, naj ... če ne ... ko jih jebe.
phahahhaha.

pa to je genialno, awesome. phahahhaha
moral bi to simultano prevajat, sam kaj ko noben ne bi šteku. to so te naše jebene frekvence, k jih živ bog ne šteka. še dobr da ne. :-)

ampak neki morate ipak vedt o teh grkih. mislim grki so res lukavi.

kako so pred leti kmetje na severu grčije zaslužil preko EU kmetijskega sklada za podporo kmetom bombaža? tako, da so ob eu določeni tržni ceni na 1kg bombaža, kmetje na bombaž stresali prah cementa preden so ga tehtali. seveda je bombaž tehtal več a ne? mnogo več! in tako je bilo tudi mnogo več denarja. frend mi je pravil, da so takrat mnogi mastno zaslužili.

mislim v grčiji je tako, to morate vedet! seveda ti ponudijo ribico, še zlato ti jo popečejo - AMPAK potem pričakujejo tudi v zameno pod mizo podeljen kupček zlata.

sej grki so fajn, ampak ... človek se včasih res vpraša, v katerem času ti ljudje živijo. sredi krize --- katerokoli njihovo najbolj poslušano radijsko oddajo obrneš Kozmos, Enlefko - stari muzka k da bi bil celo leto na morju. folk ga skoz đuska.

zanč smo gledal na javni TV prispevek o kompaniji Gold Hellas, Eldorado Hellas (kanadska kompanija kupila grški rudnik na severu že pred letiii in je bil velik odpor lokalne skupnosti, ker jim onesnažujejo vodo in zemljo okoli!!!) ampak stari ti bi moral vidt ta prispevek. bile so tri bla bla napovedovalke - k sončno porjavele venere stari, kopale so se v soncu in potoku in drevesih. človek si res misli, jebemti če pa te znajo kej pametnega skup spravt v lajfu, sem pa JAZ potem nosorog.
res stari, kao furajo neko terensko novinarstvo, sam bl tako telečje obarvano.

tko k tista fora stari - so dobili grki nek keš pred leti, da bodo neke površine zelene pretvoril v pašnike. vedl so, da bo uletela EU počekirat iz zraka, kako poteka. in veš kaj modeli upedenajo? kartonaste krave nabacijo kao pašnik da se vid z zraka.

pha. mislim, to moraš bit res talentiran v glavo stari.

rolling baby :-)
lej tale idiotizem:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.channel4.eden

tole bi jaz tožla v Haagu če mene vprašaš. ampak ...

imajo to aplikacijo prirejeno. a la ... Eden is Red ... in je vezano na restavracije okoli Thessalonikija, na primer, kot sem včeraj videla.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Edenredampak a vidiš to?
Eden, where you must help your very own community grow on the same remote Scottish location.

*to je brain-wash completely!
neki vmes med resničnostnim šovom, pobiranjem teh pokemonov in IT addiction crap. to je tko kot rečt, ni panike če si ovca - Google pLay in Apple bosta poskrbela zate. tudi ni panike če nimaš brains, sam inštaliraj si čipek v glavo pa boš čist kul. mi te bomo meli radi. tud ni panike če v bistvu je tvoj body čista razvalina, ti sam capljaj po svetu k en pokemonček, pa bomo že poskrbeli zate.

zdej valda - Haag ali Haad - karkoli že ... bo to poštekal tam čez 10 let ... bodo uletele modre Enote UN-a, we are here to help you. folk bo pa do takrat že čisto pobebljen in infantilen. k vrtec stari, lončki pa lopatke v obliki smart phončkov in google play-a. yeah, we like to play your games. gives us more. zdej če je to prihodnost k si folk želi? jah. v grčiji ne še. ampak ne veš kva bo s tamalimi, vsi so brezposelni. štekaš? nimajo kej za počet.*
v angliji, nizozemskem in ZDA - hja tam so itak že vsi dobr navlečeni, da sploh ne ločjo več želve od kamele stari. tam so že popedenal zadevco. lah prodajo tud jajce na oko za safirček kužiš?

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.