Lezbomanija

Oddaja
Takle mamo
3. 3. 2018 - 12.00

Lezbomanija: Life On Mars

V soboto, 3.3.2018, se točno opoldne lansiramo na Mars. S pilotkama in navigatorkama Nino Hudej in Nino Kodrič bomo post-koncertno zajahali cerebralne sonične valove in sondirali njuno novo plato Botox.
Upedenana kabaretistična kabala je zagrozila z vpadom in obmetavanjem s Tiffanijami, haupt homo nagradami za najbolj izprijene dosežke, najspektakularnejše poraze leta in uber mazohistično teptanje sanj v lgbtiq vesolju.
Temna stran Meseca, Tatjana G., torpedira z darkerskimi novicami in kolumno, Tajnica Lezbične Mafije (TM) pa aktivno prokastinira v ozadju.
p.s. Lennon's on sale again
p.p.s. Deda Mraz je prinesel novi avizo. Zarolamo, ko uspemo izpuliti iz Dukijevih hladnih, omrtvenih ročic.

 

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

njeh no. pritličje je ipak hipster bar. sorči.
dons je pač soliranje edina še možna varianta. pozabi na pare, pa kolektive pa jebene skupnosti. če hočeš delat - delaj solo. to je to. vse drugo je jeba. nikoli pač ne veš kva komu dozaja. sploh pa tu v SLO ne.
en mežika, druga je nevoščljiva, tretji posluša - in dva govorita. kdo je izdajalec? kamerca.
hahahahahaha.
sam - spužva style še šteje. hahahhahahaha.
you suck the info in, you take the garbage out.
you can lie in front of the camera so so easily. this is the best part.
well done.

če pa hočte vedet kaj je to par ali kolektiv ali skupnost pejte pa v grčijo ali še južneje potovat in živet. pa se srečamo potem čez par let. hahahahahahah. kekci.

bi pa se nekaj dalo narest v tej smeri.
namreč Parlameter .... so začeli snemati s kamercami seje Parlamenta a ne? to bi bilo lahko super izhodišče za psihološko profiliranje politikov. ne moreš govorit in igrat skoz. to počnejo lahko le igralci z na pamet naučenimi teksti in čustvenimi nagibi. če postaviš pred zaslon in posnetke sej - eno dramaturginjo, enega režiserja, eno igralko in enega igralca, ki sta res profiča - kaj dobiš - ??? rom pom pom.
potem narediš še analizo diskurza ... hja ... to lahko narediš res velik problem za politično elito. potem jim postavljaš še nelagodna vprašanja v intervjujih na televiziji. hahahahaha. in jih pelješ na led - da jih vedno obrneš in pokažeš javnosti kako lažejo in kako nevedni in neumni pravzaprav v resnici so.

sigurno bi se tako na primer zlahka lotili v Nemčiji ali v Ameriki. Pri nam je to pa pač za ljudi, ki nimajo kej drugega za počet u lajfu k gledat te kekce v parlamentu a ne? niti 5 minut časa jih ne bi gledali dlje. hahahhahaha. raj pop tv pa dokumentarci na National Geographicu a ne?
hahahhahahah ... eeee ... malo morgen.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness