Komunikativni / stroji

Oddaja

Krašovec: Velika zgodovinska transformacija, ki poteka pred našimi očmi, je transformacija dejtinga iz ene od zadnjih true ancien regime praks, kjer dvorjenje poteka na način ekskluzivnega privilegija, v true kapitalistično prakso, ki je kot vsaka true kapitalistična praksa izpostavljena konkurenci.

Bauer: Mislim, da bi imel Nietzsche popoln posluh za argumente tipa "kaj serješ, nedofukani sifilitik?" Prebava in migrene so do te mere vplivale na njegov slog misli-pisanja, ki je seveda hkrati njegova vsebina, da zagotovo ne bi opletal z očitkom, tole je pa ad personam napad, kolega. Kakšne klinčeve persone spričo infrasubjektivnosti?

Šiša: Upam, da Adorno danes ne bi bil eden izmed tistih, ki bi mu šlo nenehno tipkanje milenijcev blazno na kurac, podobno kot drugim fotrom, ki se ne morejo sprijazniti z odvečnostjo pogovora, ki vsebuje uporabo glasu, in nas konstantno opozarjajo na pretirano buljenje v ekran. Ko pomislim na milenijce, se vedno spomnim svojega 16-letnega nečaka, ki je vsako nedeljsko kosilo tarča napadov zagrenjenih dedkov, ker namesto da bi sodeloval v pogovorih o porokah, otrocih in široj rodbini, raje preko telefona na mute gleda videospote najnovejših ameriških trap komadov.

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

k skoz posluša o memejih, blek miror in trepu s strani starih modelov na erešu

ane pizda kok se zdi tem fotrom da so kul, k vejo kaj je meme

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.