11. del radijskega stripa Albuquerque

Oddaja

Društvo cinikov predstavlja 11.del donaldtrumpovskega radijskega stripa Albuquerque. Po masakru v New Yorku, kjer je umrlo še več ljudi kot v holokavstu in so ga izvedli gensko in biološko modificirani mehiški begunci iz Konfederacije, je dal predsednik Združenih držav Amerike leta 2017 Donald Trump Generalu Bitniku sledeč dekret: Poleg letalskih napadov pošlji še vse gensko in modificirane sirske begunce, ki smo jih odkupili od Evropske unije za 100 milijonov dolarjev, proti Konfederaciji, da uničijo to škodljivo politično tvorbo!

Bitnik mu je v Beli Hiši odgovoril: sirski modificirani begunci so že pripravljeni, samo da pokličem še Pentagon in brutalna akcija se bo začela. Ne bo jih mogla zadržati nikakršna tehnično premična ovira ali pa vojska Konfederacije.

Trump je Bitniku dejal: upam, ti bedak, da bo ta akcija bolj uspešna kot prejšnji napadi na Konfederacijo in da uničimo tudi bolnišnico Genetic Transformation in Lokal Distorzija v Novi Mehiki, od koder vodijo s temi mehiškimi modificiranimi begunci to jebeno vojno proti nam. In da končno ubijemo vse, tudi Larrya Flynta, ki je dal tisto noro karikaturo mene in moje matere v revijo Hustler. Vse pa seveda hočem spremljati preko kamer v glavah sirskih beguncev ali satelita, tako kot je to počel bivši predsednik ZDA Barack Obama pri likvidaciji Osame Bin Ladna s strani specialcev CIE!

Sirske gensko in biološko modificirane begunce so iz Severa ZDA začeli pošiljati proti Konfederaciji, kjer je stala premična žica. Šerif Nove Mehike Joe Boe je to v bunkerju lokala Distrorzija predvideval, saj jim je o tem informacijo dal disident Larry Flynt, fakt pa se je kazal tudi na monitorjih v bunkerju in senzorjih nameščenih na žici. Joe Boe je rekel Transferju: Tole bo sedaj odločilna bitka, saj če sirski begunci razsujejo naše mehiške modificirane begunce stvore, bomo verjetno tudi mi najebali.

Transfer oziroma lokalni mafijec ter trgovec z ljudmi je šerifu odgovoril: Ne skrbi. Mi imamo na zalogi še 250.000 beguncev iz Mehike, ki smo jih gensko in biološko modificirali. Sedaj naroči guvernerju Nove Mehike Crackerju, naj jih izpusti iz taborišča proti premični žici na meji s Severom. Sicer mehiške begunce še vedno spuščamo skozi luknje v zidu na meji med Mehiko in Konfederacijo...

Več v petek ob 10:15..

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.