FLUKSUZ 3. DEL

Oddaja

Društvo cinikov predstavlja radijski strip Fluksuz: 3. del

Heydrich in Kliker sta kontaktirala rusko vesoljsko agencijo.

 

Kliker: radi bi si izposodili vesoljsko ladjo, da pregledamo krater na Marsu z robotom. Saj veste, od tam izhajajo homoseksualci in so scientistično ustvarili življenje na Zemlji.

 

Ruski general je vprašal Putina, če jima lahko ustrežejo. Putin ni bil najbolj zadovoljen nad tezo in je odvrnil: posodili vam bomo ladjo in robota, vendar hočem, da ovržete to tezo, saj se mi zdi preveč nora in nevarna. Morda lahko obstaja v stripu, vendar v realnosti Rusije…

 

Vesoljska ladja je prišla do Marsa, robot pa je izstopil iz nje. Upravljal ga je Kliker s koordinatami in ga vodil proti kraterju.

 

Kliker: C4, obrni se za petinštirideset stopinj. Nato spusti kot kamere na kot 15 stopinj. Pojdi do dna kraterja in naredi precizne fotografije.

 

Razumem, je odgovoril robot. Bolj kot se je približeval kraterju, bolj je piskalo na ekranu, preko katerega so spremljali sliko.

Heydrich je dejal: izklopite robota, saj bomo v nasprotnem vsi postali gluhi. Nekaj čudnega je v tem homoseksualnem kraterju!

Robot se je, ko je prišel do dna kraterja, sam pokvaril in homoseksualna scientološka teorija je ostala misterij.

Kliker je bil zaradi tega jezen in je šel z Luno Nuno v Velenje, kjer je preveril, kako delujejo javne skupnosti otrok, ki so jih po novem družinskem zakoniku odvzeli staršem, saj so preferirali Platonovo državo!

Nuna Luna je gledala otroke: kako so lepi in prijazni. Te skupnosti, ki ste jih vključili v družinski zakonski podčlen K-237, so odlične!

Kliker: počakaj, da jih bo začel vzgajati behavioristični psiholog Skiner, ne pa neke nune. To bo avantgardna vzgoja, saj sami več ne bodo imeli zavesti o svojem spolu in splovilih. To bo zagotovil podčlen zakona K-238. Koga preferiraš ti, Nuna Luna? Pavlova ali Freuda?

Nuna Luna: če se bomo šli pogojne reflekse, potem Pavlova! O ljubi bog, kam vse bodo še šli te zakoni v svojih definicijah?

Prišla sta do Klikerjeve rojstne hiše in pila vino. Čez nekaj ur si je Gabi Babi hotela naliti vino, vendar je presenečena dejala: kje je moje vino, imela sem še popoldan dva litra refoška!

Nuna Luna je odgovorila: vino je v prebavnem traktu Klikerja, nekaj pa ga je šlo v kanalizacijo čez njegov penis, ki je tudi orodje podčlena zakona K-236. Med drugim v tem podčlenu piše, da je vino dobro za hetero-seksualnost in Lebensraum.

Kliker se je začel oblačiti in Gabi Babi mu je rekla: saj vem, kam greš! Na kurbe v stari Kino skupaj z vašimi norimi zakoni in podlčeni, v katerih ste določili, da je lahko maksimalna cena 25 evrov. In tudi uničujete materinski nagon z podčlenom k-211, ko staršem odvzemate otroke in jih pošiljate v javne institucije. Kaj bo šele leta 2021, ko boste ti, nori Heydrich in Fluksuz sprejeli dodatne podčlene!

 

Konec 3. dela radijskega stripa Fluksuz. V naslednjem delu bo behavioristični psiholog Skiner začel eksperimentirati z seksualno orientacijo otrok v javnih zavodih, medtem ko bodo sprejeti podčleni družinskega zakonika, ki bodo omogočili davčne olajšave za satire in nimfomanke. Fluksuz pa bo prišel na noro idejo o odkrivanju latentne homoseksualnosti. Čez eden teden v jutranjem programu Radia Študent! 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.