Jutri pa bo lahko kdorkoli izmed nas!

Oddaja
18. 4. 2014 - 12.00
 / Risanka

Kot da ni trpel dovolj pod komunistično oblastjo! Kot da ni bilo dovolj, da sta ga zaprla UDBA in KOS in da mu je kot civilistu sodilo vojaško sodišče! Ne, še slabše je! Borcu za neodvisno, pluralno, demokratično, kapitalistično, evropsko, Natovsko, ponosno, domoljubno, krščansko, protikomunistično, napredno in samostojno Slovenijo že ves čas z Murgelj mečejo polena pod noge, preko svojih lakajev Fišerja in Masleše pa ga mali bivši predsednik Partije vlači po sodišču z namenom diskvalifikacije in likvidacije! Likvidacija pa bo očitno finančna, saj Janezu in njegovi mladi družini očitno zmanjkuje sredstev za plačilo vseh neupravičeno dosojenih stroškov pravdanja v njegovih moralnih bitkah. Le norec ne uvidi, da za tem stoji globoka zarota levega fašizma!

A na koncu tunela je luč! Njegovi podporniki in strankarski sotrpini ne bodo dovolili, da bi se zlomil in v ta namen se je SDS zopet izkazala kot edina prava humanitarna stranka pri nas. 

Ali če povzamemo: "V zadnjem času prejemamo številne pozive k ustanovitvi posebnega fonda kot pomoč obtoženim ali obsojenim pri plačevanju vrtoglavih sodnih in upravnih stroškov oziroma kot pomoč članom stranke, ki so tarča političnega, pravosodnega in upravnega obračunavanja. V družbi je očitno dozorelo zavedanje, da je danes tarča Janez Janša in SDS, jutri pa bo lahko kdorkoli izmed nas. "

Dragi prijatelji, člani in podporniki, ustvarimo pesem, ki naj vliva poguma pomladnim silam pri zbiranju in darovanju prispevkov za našega bojevnika! Muzikal bo tudi tokrat nastajal v imenu Resnice. In ta je le ena!

Vodite svinčnik Dr. Horowitza in zlate prste gospe Profesor v 20. Muzikalu ali 227. Risanki radiev Študent!

Poslušajte celotno diskografijo Muzikalov

Izvolite si ogledati tudi arhiv dosedanjih umetnij Dr. Horowitza!

Pomagajte mladi družinici!

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Stopimo skupaj zdaj mi vsi,
Dobrota naj vas presvetli,
Skupaj zmogli bomo mi,
Slovenijo ohraniti!

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.