Kratke novice

Kulturna ali glasbena novica
22. 1. 2014 - 14.10

Danes se na Metelkovi nadaljuje niz »nepredavanj« imenovan Kruha in iger ali BTC – Brez tebe Cezar! Tokratna, 6. edicija tega »talk-showa« bo ob 18. uri v ljubljanske kraje pripeljala Novogoričana Blaža Kosovela, ki se bo razgovoril o stanju humanistike v tem posebnem okolju starosocialistične gradnje in novih kazinojev. Blaž Kosovel nam je povedal nekaj o tej novi formi debatiranja, ki jo prinašajo pogovori v Zadnikarjevi organizaciji.

 

**izjava se nahaja v posnetku

Četudi je zaradi odprte forme dogodka nepredvidljivo kam bo pogovor nanesel, nam je Kosovel zaupal tudi približno predvideno vsebino današnjega pogovora.

**izjava se nahaja v posnetku

 

V današnjih novicah vas obveščamo tudi o tem, da mariborska občina vrača sredstva, ki niso bila porabljena v izvedbi EPK 2012. Zavod Maribor zahteva vračilo sredstev za 63 pogodb, ki niso bile izpolnjene v celoti. Del financ, ki jih bodo s tem pridobili, se bo vrnilo mestnim občinam, ki so sodelovale pri izvedbi EPKja in pa ministrstvu za kulturo oz. državnemu proračunu. Naša država bo tako februarja bogatejša za predvidoma 59. tisoč evrov.

Kulturne novice je pripravila Nataša.

 

 

 

Avtorji: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness