Zločini v slogu

Kulturna ali glasbena novica
13. 2. 2015 - 15.24

Poslušalci in poslušalke, dame in gospodje, bitja željna vsakovrstnih užitkov, h katerim nas je zavezala sama zločinska narava, dobrodošli v novicah s temne strani kulture. Vaše grešne želje, naj bodo še tako bizarne, bodo tokrat gotovo uslišane. Tema današnjega popotovanja po nečistih sragah bivanja bo namreč orgija, ki jo nameravajo jutrišnjega dne izvesti v našem Kinodvoru. Govori se, kot ste umazanci gotovo že posumili, o noči erotičnega filma poimenovanem Kinosloga - Retrosex. Vem, da so ob omembi tega zločinskega imena vaši vulkani tik pred izbruhom. A poprošam vas - vnesite v svoje užitke nekaj reda - zagotavljam vam, da bodo s tem presegli vsako znano mejo - in prisluhnite besedam, ki nam jih o dogodku poda Aliki Kalagasidu.

Izjava je dostopna na posnetku.

Gotovo se ne motim, da že po teh nekaj besedah v zadržujočem pričakovanju doživljate skoraj epileptične napade - vaše živčevje je nedvomno razvneto. Gibanje v vaših telesih spominja na orkan Katrina, ki je leta 2005 pobil 1800 ljudi. Ah, ne sramujte se - saj to je popolnoma naravno - priroda nas je namreč ustvarila zgolj za zločin. Tresavica, s katero trenutno krotite brbotanje vaših sokov, bo primerljiva z zločinskim duom potresa in cunamija, ki je na obalah indijskega oceana leta 2004 v večni nič popeljal 280 tisoč duš, če vam razodenemo zgodovino kina Sloge. Libertinca nič ne vzburi bolj kot spoznanje, da je na kraju dolge in veličastne tradicije grehobe. Poslušajte - a naprošam vas - zadržujte!

Izjava je dostopna na posnetku.

Oh, zlohotne pošasti, kar nedvomno ste, Vezuv je tik pred tem, da spusti lavo in še pred rojstvom pogubi milijarde. Narava nikoli ne skopari s smrtjo. Čas je, da vas še bolj razdražim in vam razodenem zločinski načrt jutrišnjega večera! Poslušajte in bodite skopi s svojim sokom - a le zato, da kasneje ne bomo govorili o belouški v potoku, ampak o ponosni in hudobni kači anakondi, ki ob reki Amazonki kolje Indijance! Razodevam vam red zločina!

Izjava je dostopna na posnetku.

No, preden omagate v užitku, vam postrežemo še z nekaj podrobnosti - te so za sladostrastnike nadvse pomembne - v zvezi s pravili spodobnosti, ki jih boste jutri primorani kršiti. Vsi, ki smo brali Batailla, namreč vemo, da je ravno prepoved tisto, kar sladostrastnika najbolj razvname. No - nestrpneži - samo še to in naše besede bodo obmolknile v raztreščenju zavesti, ki po naravi sovpada z ostudnimi dejanji.

Izjava je dostopna na posnetku.

Po ogledu filmov ste vabljeni, da preostanek grešne noči, če le niste preveč izčrpani, preživite v družbi naših DJ-jev in užitkarjev - Gospodarice DJ Cice Mice in Doktorice VJ Linx. V nestrpnem in neznosnem pričakovanju bližajoče se porazpustitve spodobnosti je vašo usodo napovedoval Libertinec in sladostrastnik, Matija Jan.

Institucije: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness