Radijski oglas

Na podlagi vaših želja vam naši vrli nagrajeni kreativci pripravijo najmanj tri predloge scenarijev za vaš radijski oglas. Ta lahko vključuje tudi ravno pravo glasbeno podlago z urejenimi glasbenimi pravicami in/ali zvočne efekte. Ko se odločite za scenarij, ki najbolj gode vašemu okusu, pridemo do izbire pravega glasu za oglas – špikerja si na podlagi naše baze glasov lahko izberete sami ali pa se prepustite našemu priporočilu. Oglas zrežiramo, zapakiramo in dostavimo v najkrajšem možnem času.

Če že imate svoj scenarij, vam lahko ponudimo tudi tehnika in špikerja po vašem izboru ter rezerviramo studio, vi pa sami zrežirate svoj oglas. Lahko pa vam ponudimo tudi režiserja.

Voice-over

Pripravljamo tudi surove, neobdelane voice-overje – bodisi neobdelane bodisi ali z osnovno obdelavo. Sami si iz baze glasov lahko izberete ustreznega špikerja. 

Sinhronizacija in adaptacija TV-oglasa

Priredimo, posnamemo in nato celostno obdelamo audioavdio zapis v kombinaciji s slikovnim prikazom. Celostno se lotimo tako oglasov kot risank. 

Celostna zvočna podoba

Priskrbimo vam originalno glasbo, ki jo ustvarjajo naši priznani glasbeni ustvarjalci. Lahko je eno-instrumentalnica (samo eno glasbilo), dvo-instrumentalnica (dve glasbili) ali več-instrumentalnica (več kot tri glasbila). Možnosti so praktično neomejene: - lahko vam pripravimo daljšo glasbeno podlago za radijski ali televizijski oglas, podlago za avizzo za brana obvestila, krajše zvočne efekte ali pa zvočni logotip.