Véganisme ou Barbarie

Aktualno-politična novica
18. 12. 2014 - 9.00
 / BritOFF

9.00

Potem ko je Kuba napovedala izpustitev Alana Grossa, je vlada Združenih držav oznanila ponovno vzpostavitev petdeset let prekinjenih diplomatskih stikov med državama. Alan Gross je bil aretiran decembra 2009, sprva zaradi suma vohunjenja za svojo vlado, kasneje pa je bil obtožen tihotapljenja elektronske opreme kubanskim Judom. V načrtu za prihodnje mesece je več srečanj med visokimi predstavniki držav in ponovna vzpostavitev ambasade ZDA na območju Kube. Embargo nad Kubo po drugi strani po vsej verjetnosti ostaja. Tega lahko namreč odpravi le kongres, ki tovrstnih nagibov zaenkrat ne kaže.

Kolumbijsko uporniško gibanje FARC je ponovno odprlo pot mirovnim pogajanjem z vlado. S strani upornikov je bila obljubljena prekinitev bojev za čas od dvajsetega tega meseca, če njihove enote ne bodo napadene s strani državne vojske. Trhlo premirje v vojni, ki v državi poteka že od leta 1964, je bilo nazadnje prekinjeno, ko so člani FARCA-a ugrabili pet talcev, vključno z generalom vladne vojske Rubenom Dariem Alzato.

Trije angleški policisti - Jan Kingshott, Simon Tansley in Michael Marsden - so bili spoznani za krive uboja paranoidno shizofrenega oskrbnika cerkve Thomasa Orcharda. Ta je bil oktobra leta 2012 aretiran zaradi neprimernega vedenja v javnosti in bil nato v policijski postaji s prisilnimi pasovi zvezan okoli ust in nosu. Posledično se je zgrudil in teden dni pozneje umrl v bolnici.

Čez eno uro govorimo o nevarni zaroti zlohotnih rančarjev in njihovih kravjih podanikov, ki je morda najbolj nevarna za našo družbo doslej in katere namen sta svetovna prevlada in uničenje planeta Zemlja.

10.00

Dragi poslušalci, vsak četrtek se ob deseti uri srečujemo s spakami, katerih edini smoter, edina želja je uničenje naše dobre družbe, propad Cerkve in razpustitev norišnic. Tokrat se srečujemo z zlodejem, ki sicer ne poseduje parkljev, se pa zato ponaša z repom, izpusti žveplenih plinov in naglavno rogovilo. Gre za življenju sovražno govedo. A ne le, da je teh kravjih smrduhov več - njihovo mesto v hierarhiji zla sploh ni najvišje! Nad njimi se se v vsej svoji nečimrnosti, pohlepnosti in oblastiželjnosti na prestolu valja krdelo rančarjev, ki ob stalno prisotnem smradu svoj spust v tostranstvo navadnim smrtnikom nakažejo s pobijanjem aktivistov in posiljevanjem nun - včasih tudi obratno ali oboje. V minulih dveh desetletjih so svojo suvereno pravico do ubijanja izkazali s pobojem 1100 aktivistov!

A ker je človek razumno bitje, se vpraša po smotru vseh teh ekscesnih dejanj, vseh teh vojnih pohodov, ki jih snujeta govedo in padli človek. Aktivisti so s strani temačne armade pobiti in posiljeni, ker se jim po dolgem prebijanju skozi labirint pred očmi razkrije celostna podoba minotavrovih zločinov!

Zaveza zla je s svojim rovarjenjem osvojila in uničila 91 odstotkov pragozda v Braziliji ter tako predstavlja glavnega krivca za napovedano veliko izumrtje divjih živali. A ne pozabimo - sekanje dreves prispeva k globalnem segrevanju in v ozračju zadržuje neprečiščen ogljikov dioksid, kar je slabo. Problemov z raznimi plini pa s tem še ni konec. Največji del strupenih izpustov prispevajo ostudne krave, ki s svojimi prdci ustvarjajo pogoje za monumentalnejšo ponovitev dogodkov izpred sedemdesetih let. Nadalje tropi goveda skrbijo tudi za izumrtje življenja pod vodo - izvir zla se zopet skriva v kravjem anusu - z odmetavanjem strupenih iztrebkov v vodo je namreč zagotovljeno, da se dokončno iztrebi vse tisto, kar je nekoč plavalo in kmalu ne bo plavalo več.

A zavedati se moramo, da imajo vse te genocidno nagnjene črede oprane možgane in se ne zavedajo, kaj točno počnejo. Kot je bilo rečeno že na začetku, je največ masla zlepljenega na glavah rančarjev, ki jih žene satanski pohlep po denarcih in malevolentna želja po tem, da bi nekoč zaplinili in poklali vse, kar leze - sami so namreč neizmerno narcisoidni in bi radi na svetu ostali sami. Faktorji, kot sta brzinska rast populacije in zahteve, ki jih kreira tržna konkurenčnost, pač sploh niso pomembni. Najbolj našpičeni deli zarotniških krempljev rančarjev so, kot povedo v razsvetljujočem dokumentarcu Cowspiracy, na lokalni ravni. Nadaljujejo se v organizacijah, zamreženih v govedarske lobije, kot je denimo Greenpeace, ki se ob vsaki omembi problema goveje ofenzive naredi gluhe. Zarota se konča v kongresu, kjer vodilni rančarji in prostozidarji obenem sklepajo načrte za globalna osvajanja.

Kaj lahko torej dobra, a šibka bitja, kot smo mi, naredijo v odpor proti tako mogočnemu sovražniku, katerega načrti so tako netransparentni? Militantne skupine vseznalcev, prerokov ter aktivistov nam odsvetujejo rabo neučinkovitih plinskih mask in ob zase značilnem nepoznavanju pravila enojne disjunkcije s kričanjem povejo resnico o sebi. “Veganstvo ali barbarstvo!” je ukaz, ki ga mukajo skozi svoje odrešiteljske gobčke, ki se nahajajo blizu možgančkov, ki vedo, da bo s prekinitvijo nenaravnega mesožerstva in ljubeznijo do zelja zaustavljen prihod napovedanega sodnega dne, ko bi kravje emisije v znaku kazni za našo požrešnost enkrat in za vselej iztrebile zemeljsko življenje.

Mukal je Matija Jan.

 

Aktualno-politične oznake: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Prejoj, moj masterplan je razkrit!

Še več! Ob etimološki raziskavi vašega zloveščega ter namigljivega imena smo uspeli razkriti tudi vaš pretkani načrt B!

B ni načrt pač pa ciklon

Hihi, če ne krave pa ciklon b!

mu?

Krave niso ostudne ... ostudna smo dobra, a šibka bitja, kot smo mi, ki jih redimo, zapiramo, koljemo in jemo. Gre za verižno reakcijo, ki smo jo zakuhali mi (nikoli nič krivi) s svojo požrešnostjo. Brez "prehrambne idustrije" ne bi bilo toliko krav, ki bi prdele in ne bi manjkalo "morskih sadežev", ki btw niso ogroženi s strani krav ampak nas. Gremo zdaj vsi skupaj v McDonalds pa "na zdravje".

V McDonaldsu ni biftekov. 

 

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness