Vstaja zombijev – vstaja Drugega

Oddaja
15. 7. 2013 - 20.30

Figura zombija je »in«. Zgodila se je njena epidemija. Filmi, tv serije, celo politični diskurz in ideologija – povsod zombiji.

Zombifikaciji ne moremo ubežati. Množica desubjektiviranih, odvratno izmaličenih teles, ki niso ne mrtva ne živa, je močnejša…

Toda, kaj oziroma, kdo je pravzaprav zombi?

Širjenje epidemije danes, v živo, na Radiu Študent... 

 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Tule je link do odličnega posnetka največjega med največjimi "zombiji": http://www.youtube.com/watch?v=6B1wSECScPA
srecno.

Z besedami kolega Petra Recerja: "Al si fen, al ga pa ne poznaš!"

haha bravo. Res je!

No ja, Fela je vseeno prevelik, da bi "smel" biti "poznan" le "fenom", vsekakor preeevelik, da bi bil denimo neznan rednejsemu poslusalstvu (kaj sele sodelavstvu) RS-a..ma bi moral biti kar del splošne muzicke izobrazbe, ki naj bi sejal RS naokoli..ce RS sploh še je to, kar naj bi (vsaj po mojem mnenju) bil, aneda? Povezava zombijev in Fele je seveda lahko stvar "poznavalcev", sam Fela oziroma njegova muzika pa zagotovo ne. pozdrav.

Ja, ampak Tit se je navezoval na eno foro, ki sem jo enkrat rekel. In sicer v smislu, da obstajajo dve vrsti ljudi (kao)... in sicer: Tisti, ki jim je fela všeč in tisti, ki ga pač ne poznajo. Kar pomeni, da če felo poznaš, ti je všeč oz. ni možno, da ti ne bi bil všeč.
Nima ta hec nobene veze z poznavalstvom, ampak preprosto s tem, da je fela kul glasbenik. V bistvu pa ni dobro razlagat vica, tko da bom raje nehal.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness