AVDICIJA IZVEDBENIH SLUŽB | Radio Študent

AVDICIJA IZVEDBENIH SLUŽB

AVDICIJA IZVEDBENIH SLUŽB

Dragi študenti, dijakinje, brezposelni in upokonjenke! Pa tudi vsi vmes! Zavod Radio Študent razpisuje avdicije za špikersko, tonskotehnično in videoprodukcijsko službo.

Rok za prijave je podaljšan!  Prijave zbiramo do 1̶9̶.̶ ̶j̶a̶n̶u̶a̶r̶j̶a̶ 26. januarja 2020!

Ne veste, kam se prijavljate? Radio Študent je ena najstarejših in največjih evropskih urbanih nekomercialnih radijskih postaj ter neprofitna civilno-družbena in kulturno-izobraževalna organizacija, ki bo z vašo pomočjo taka tudi ostala.

Iščemo radijske napovedovalce (špikerke in špikerje)!

Na avdicijo za napovedalke/napovedovalce oz. spikerice/spikerje se prijavite tako, da pošljete svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in datum rojstva) Službi za napovedovanje Radia Študent na naslov avdicija.szn@radiostudent.si.

Veselimo se tonskih tehnikov!

Na avdicijo za tonske tehnice in tehnike se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva) pošljete na naslov Tonsko tehnične službe Radia Študent: avdicija.ttrs@radiostudent.si.

Večamo videoprodukcijsko silo Radia Študent!

Na avdicijo za člane Radiotelevizije Študent se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva in predhodne izkušnje z video produkcijo) pošljete na naslov: avdicija.rtvs@radiostudent.si.  

Prijave zbiramo do 26. januarja 2020! 
O nadaljnjem poteku avdicije boste obveščeni po tem datumu. 
 

Pokaži inteReŠ!