Današnji mestni napovednik | Radio Študent

Današnji mestni napovednik

Oddaja
5. 12. 2020 - 16.30

21:00 TrainStation SubArt: Koncertni video tok vol.2: SMETNAKI

Nov mesec koncertnega video toka zdaj tudi v petek, seveda pa še vedno tudi v soboto.

Smetnaki so slovenska glasbena skupina iz Kranja, v sestavi Rok Klančar (bass kitara), Žiga Štucin (bobni), Žan Škrjanec (pozavna) Anže Balantič (trobenta), Gal Grobovšek (tenor saksofon) Rok Šenk (električna kitara) in Lenart Kolja Kokalj (tolkala). Člani, ki prihajajo iz Kranja in okolice Tržiča, so se spoznali v srednji šoli. Igrajo glasbo, ki je nastala pod vplivom skaja, punka in funka.

Povezava.

 

 

20:00 MGL: Barbara Zemljič Praznina spomina e02

MGL načenja novo kriminalno nadaljevanko, Praznino spomina. ki je premiero doživela maja 2018 v režiji Nine Šorak.

Velenje, 2003. Teja, priljubljena 16-letnica, nekega dne po pouku izgine. Tri tedne kasneje jo najdejo mrtvo v jarku. Njeno truplo je dokaj načeto, analize DNK površne, obdukcija na sodni medicini ni bila opravljena. Policija zaradi suma aretira Tejinega sošolca in bivšega fanta Jureta. Jure trdi, da je nedolžen, a se ne spomni, kaj točno je počel 21. februarja leta 2003. Kolega Tilen pravi, da ve, kje je bil Jure: ta naj bi ubil njegovo sestro Tejo, kar naj bi mu tudi zaupal. Na dan prihajajo nove informacije o tem, kaj se je zgodilo 21. februarja 2003, in čeprav je Juretov spomin zavit v meglo, se spomni, kaj se je dogajalo kasneje: po zaslišanju in aretaciji je bil manj kot leto zatem obsojen na 15 let zapora.

To je druga epizoda. Vsako soboto bo na sporedu nova epizoda, ob ponedeljkih pa bo na vrsti še ponovitev. Posnetek je namreč aktiven samo v času predvajanja.

Povezava...

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 
randomness