RŠ APP | Radio Študent

RŠ APP

RŠ APP

Prenesite aplikacijo iz RŠ spletne strani (APK) >>

Prenesite si aplikacijo iz Trgovine Google Play >>

Predstavljamo novo mobilno aplikacijo Radia Študent, ki omogoča celostno spremljanje vseh radijskih vsebin tudi na vaši dlani!

Poleg predvajalnika radijskega etra vsebuje tudi arhiv vseh oddaj in ostalih vsebin s spletne strani, ki pa so po obliki prilagojene potrebam manjših zaslonov in uporabi na vsakem koraku.

Kaj je novega:

1. informacije o živem radijskem programu, ki zajemajo: seznam predvajanje glasbe (dnevna glasbena oprema), navedbo špikerja, tehnika in glasbenega opremljevalca, prikaz dnevnega sporeda in programske napovedi;

2. naročnine in obvestila: na katerokoli oddajo se lahko naročite, s čimer ne boste nikoli zamudili prispevka na spletu, ali pa vas bo aplikacija opomnila, ko bo oddaja v etru, če jo želite poslušati v živo. Če še niste prepričani, čemu bi sledili, je vedno na voljo tudi uredniški izbor.

3. deljenje vsebin z enim klikom v katero koli drugo aplikacijo oziroma obliko, ko vam je neka oddaja res všeč.

4. mestni in koncertni napovednik na praktičnem in vidnem mestu, da so vse vedno uporabne informacije na dosegu enega klika.

5. arhiv vseh oddaj, razporejenih po kategorijah, ki ste jih vajeni že s spletne strani, le da jih sedaj lahko berete kjerkoli in kadarkoli.

In nenazadnje ...

6. poslušanje radijskega programa v živo v več kakovostih zvoka.

Gre za prvo verzijo projekta, ki ga bomo še naprej razvijali, izboljševali in pri tem poskušali iskati nove načine, kako pomagati starim in novim poslušalcem do karseda prijetnega in enostavnega spremljanja vsebin (vesolja) Radia Študent.
Ker gre za projekt mladih entuziastov, ki je uspel obroditi sadove kljub pomanjkanju sredstev, vas naprošamo, da aplikacijo, če lahko in če vam je všeč, podprete tudi z donacijo. Vsak evro šteje!

Vaša mnenja in prijave napak sprejemamo na android@radiostudent.si oziroma podpora@radiostudent.si