Popravek prispevka: "Politično zapravljanje in varčevanje" (1. 6. 2015)

Popravek prispevka: "Politično zapravljanje in varčevanje" (1. 6. 2015)

Oddaja
4. 6. 2015 - 11.22

Na zahtevo ŠOU v Ljubljani in v skladu z medijsko zakonodajo popravljamo prispevek ŠOUvizor »Politično zapravljanje in varčevanje«, ki je bil objavljen na spletni strani www.radiostudent.si in v etru Radia Študent, 89,3MHz, dne 01. 06. 2015, ob 12.00:

POPRAVEK prispevka "Politično zapravljanje in varčevanje", objavljenega na spletu dne 01.06.2015 pod neposredno povezavo http://radiostudent.si/dru%C5%BEba/%C5%A1ouvizor/politi%C4%8Dno-zapravlj...:

V objavljenem prispevku "Politično zapravljanje in varčevanje" so bile navedene določene neresnične navedbe, ki se tičejo Kristjana Schulza in števila svetovalcev predsednika Študentske organizacije Univerze v Ljubljani.

V članku napačno navajate, da je Kristjan Schulz svetovalec. Kristjan Schulz je pomočnik ministra za mednarodno sodelovanje.

Prav tako je napačna navedba, da bo predsedstvo za predsednika organizacije in njegovih šest svetovalcev namenilo 15.000 evrov več kot v prvotnem proračunu. Predsednik ŠOU v Ljubljani namreč nima šest svetovalcev, temveč zgolj tri, zato so takšne trditve zavajajoče. Dodatnih 15.000 evrov je namenjeno honorarjem predsednika, njegovih treh pomočnikov, treh svetovalcev, generalne sekretarke in šestih ministrov.

ŠOU v Ljubljani

Ljubljana, 2. junij 2015

 

Aktualno-politične oznake: 
Avtorji: 
Institucije: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness