Power Glide On

Recenzija izdelka
11. 5. 2015 - 9.30

Že več kot štiri desetletja so minila, odkar je Marlon Brando prvič demonstriral rabo spolnega maziva na velikem platnu. Gledalci Zadnjega tanga v Parizu so ob prizoru ostali slinastih ust, a sama ideja kakopak niti približno ni bila nova. Zgodovinski učbeniki in stare slikarije razkrivajo, da so se tovrstnih substanc posluževali že v antiki. No, če so se v starih časih zadovoljili in zadovoljevali že z ekstra deviškim oljčnim oljem ali kosom masla, pa si danes ob vsem znanstvenem napredku lahko privoščimo več izbirčnosti. 

Današnja lubrikacija je napredovala do te mere, da prvenstveno sploh ne služi več podmazovanju. Tako kot tudi najnovejše pametne ročne ure niso namenjene temu, da bi z njih razbirali čas. Lubrikant vas mora navlažiti, zrajcati, odišaviti in po potrebi imeti še specifičen okus, da bi tako zadostil potrebam modernega potrošnika. Da bi preverili, kaj premore domača ponudba, smo se lotili maže s polnim imenom Power Glide On.

Odpuščeno vam je, če ste naivno pomislili, da je prvi namen omenjenega produkta lubrikacija. Naj nas ime še tako napeljuje na takšno idejo, pa v resnici nikjer ni omenjeno, da boste z njim lažje drseli po analnih in vaginalnih površinah. Power Glide On se nam predstavlja kot gel, ki vam bo okrepil užitek pri spolnem odnosu, vam dal občutek debelejšega in tršega penisa in povečal njegov krvni pretok. Primeren je tako za rabo s kondomom kot tudi brez njega; da pa vam gumijasta prevleka ne bi zdrsnila, boste morali pred njenim natikanjem obrisati vso odvečno kremo s kože.

Ko smo kremo previdno iztisnili v roko, nam je v nos najprej udaril nostalgičen vonj po Hubba Bubba žvečilkah iz devetdesetih let. Zadržali smo solze za izgubljenim otroštvom in nadaljevali z eksperimentom, preden bi nas nepredvideni proustovski moment čustveno zlomil. Razpeti med tople spomine iz mladih dni in kruto sedanjostjo smo se z viskozno belo kremo namazilili po spolovilu in čakali.

Rezultat: mastne roke, nekaj mastne posteljnine in masten penis, iz katerega je po novem vel vonj po legendarnih žvečilkah. Po nadaljnjem žokanju in mazanju smo nanesli še malo mase na razgaljeno glavo penisa in dočakali prijeten pekoč občutek. Organ je bil udobno topel na otip, a na koncu je bilo težko reči, v kolikšni meri je šlo za posledico delovanja gela in koliko je bilo odgovorno naše intenzivno rokovanje z njim. Toplo občutje je trajalo dobrih 15 minut, potem pa se je življenje vrnilo v stare tirnice.

Power Glide On je tako storil ravno dovolj, da je svoj obstoj upravičil. Kot opozarjajo na embalaži, so učinki lahko različni, zato dopuščamo možnost, da bo izkušnja pri kom drugem intenzivnejša. A poglavitni namen se niti ne skriva v sestavi ali delovanju samega gela; izkušnja vtiranja, mazanja in masiranja svojega najboljšega prijatelja je sama po sebi dovolj prijetna, da vam bo zagotovila trdno erekcijo in prijetno spolnost.  Če vam je partner ali partnerka pri tem pripravljena priskočiti na pomoč, pa toliko bolje.

Skrivnosti.com vam piksno Power Glide On gela prodajo za 19.90€, ki bo ob zmerni rabi zdržala približno petnajst nanosov. Obstaja tudi različica za dekleta, s katero se je v eni izmed preteklih rubrik že pozabavala Pia. 

Leto izdaje: 
Institucije: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.