Magda in Tinka se spuntata

Oddaja

Na današnji dan je izbruhnil eden velikih ljudskih Dogodkov na Slovenskem, Tolminski kmečki punt. Naturalne in fevdalne dajatve, aroganca fevdalcev, povišanje tlake in davkov, turški vpadi in pičkanja med gospodo so ljudi zmrcvarila do točke, ko so postali upor, vstaja, revolt edino upanje za vse, čemur pravimo življenje v vsej človeški dostojnosti. Kako ne bi tudi našima najljubšima coprnicama danes, v času neprekinljivega zategovanja pasu, nezmožnostjo preživeti se z delom, ademokratične tehnokracije in popolne oblastniške odtujenosti od ljudstva, dopizdilo, zaradi česar ne vidita druge možnosti od novega, po zgledu nekdanjih uporniških isker kresečega punta. Le vkup, le vkup, uboga gmajna!

Napišite in zrežirajte dandanašnji punt po lastni meri, strategiji in besedah. Štartamo ob dvanajstih. Pokličite, komentirajte, socialno mrežite. Power to the people!  

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

vedno znova me fascinira kako slabo je tole
po zadnjem predvajanju bo od tega pofla ostalo točno nič

lp

Gospa začne momljati, da gre vendarle za otroke.
Tinki poči film in gospo na licu mesta zadavi ter ji ukrade krzneni plašč, da ga bo podarila sirotišnici.

Ja ena odštekana. Poiščita kemika ki bo razvil čudežno drogo, ki bo imela takšno moč da uvidi slabe namere ljudi. Ljudje bodo kot zombiji čistili ta svet pred pokvarjenostjo ljudi. Seveda uporabite tudi svojo domišljijo.

spokajte mi ta ščišni kader že enkrat z 89,3!

Najgrenkejši del za ušesa pa je, da po oglušujoči tišini telefonskih klicev, ki so posledica abotnega nivoja sposobnosti improvizacije (oz. pisanja oz. katerikoli amaterski kategoriji "pokaži kaj znaš" ta termin sedaj dajete v uporabo) udeleženi dosežejo nov nivo dna, ko ne prikažejo niti mrvice samokritike in na začetku vsakič zavrtijo best of taiste žalosti izpred prejšnjega tedna. Jao, jao, jao.

V pričakovanju vrnitve Roka "kurba-drek" Kušlana in drugačnega koncepta kaj dosega in kaj ne nivojev radiofoničnosti RŠ.

Koncept je dober in zadeva ima definitivno potencial. Kar škripa je izvedba in to ne zaradi nesposobnosti izvajalcev ampak zaradi zajebantskega odnosa. Punci, zajebancija je ok do trenutka, ko je treba zadevo odigrat - takrat pa je treba pokazat kaj znaš in verjamem, da znata. Za ostale kritike v stilu "buaaa dol z etra !" pa naslednja misel: If You can not beat them, join them!

glej jih glej, oligarhe, kako pridno brišete moje komentarje, ker razkrivam mastne 'pod mizo' honorarje ROKA KUŠLANA, sedenje na stolčku MATEJA JANKOVIČA in špikerska licenca DINA LALIČA, ki s svojo disleksijo nima tam kaj iskat. tudi avtorici te oddaje sta 'na ti' s folkom, ki je ugrabil radio. zato pa zamižijo pri konceptu, izvedbi in kvaliteti, samo da imata punci prostor v etru.

štet vam je čas!

Dino Lalić že dolgo časa ne špikerira več na rednem programu RŠ, pravzaprav se je s prejšnjim petkom poslovil tudi od ustvarjanja oddaje glasbene redakcije, Flash Forward. Spodaj lahko prisluhneš tej poslovilni oddaji, s katero predaja štafeto Christianu Kroupi.

http://radiostudent.si/glasba/flash-forward/the-world-of-tomorrow

@žvižg vsem nam je štet čas. Sem pa prepričana, da imaš prijatelje, ki vedo za kakšno dobro relaksacijsko masažo. Se mi zdi, da bi ti dobro dela ! :p

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.