Ricardo Domeneck in Sandra Hetzl

Oddaja
14. 1. 2016 - 10.10

Ricardo Domeneck (1977, São Paulo, Brazilija). V portugalščini je izdal šest zbirk poezije. Knjižni prevodi v nemščino in nizozemščino in španščino. Ukvarja se z videom in zvočno poezijo (nastopi med drugim v Museo Reina Sofía (Madrid) in Museum of Modern Art (Rio de Janeiro)). Vodi glasbeno založbo Gully Havoc v Berlinu, kjer živi in dela.

Sandra Hetzl (1980, München) živi v Bejrutu (Libanon). Na UdK München je študirala vizualne kulturne študije, deluje kot literarna prevajalka in snovalka videoinštalacij. Je na čelu kolektiva 10/11, laboratorija za eksperimentalne oblike arabske literature.

Oba sta gosta Literodroma II, arene polemik in entuziazma, prostora za vizije in analize, ter praznovanja jezika kot egalitarnega prostora skupnega branja. Z njima soavtorjev koncepta festivala - Uroš Prah.

Povezava na stran, kjer lahko živi stream festivala gledate v živo in izveste vse o programu: - Literodrom II -

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

The audit work is designed to ensure that the client adhere with the Land Department’s rules, regulations and requirements and to ensure that the Financial Statements, in all material respects, represent a fair record of the company’s assets and liabilities, equity, financial position and results of operation for the given year in accordance with the Act on Accounting and relevant legislation in UAE.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.