FLUKSUZ 4. DEL

Oddaja

Društvo cinikov predstavlja radijski strip Flukzsuz: 4. del

 

Kot je že bilo napovedano v prejšnjem delu, so leta 2021 zaradi neuspešne misije na Mars, s katero so želeli ugotoviti izvor homoseksualnosti, uvedli podčlen, ki je zapovedoval, da se začne iskati latentne homoseksualce. V komisiji sta bila Heydrich in Kliker. Slednji je dejal: pripeljite najprej Hitlerja in pred njega postavite nago lepotico.

 

Hitler je bil zelo sramežljiv, ko jo je gledal, Heydrich pa je rekel: po podčlenu K-244 lahko sklepamo, da ni samo sramežljiv, kar je do določene mere normalno, ampak se boji in je zagotovo latentni buzič. Zaprite ga v institucijo za latentne buziče in priredite hochstaferski piknik za SA-buziče, ki ne znajo drugega, kot da se pijani objemajo.

 

V institucije so po podčlenu K-244 družinskega zakonika 'natrpali' sto tisoč Slovenk in Slovencev!  Heydrich je gledal Klikerja in zaprosil medicinske sestre, da zapustijo prostor. Dejal mu je: ali veš, kaj je plin 'G44'? Imamo malo proračunskih problemov! Zaviranje privatizacije in te demografske pizdarije.

Kliker je odvrnil: ne, ne vem Reinhard, razloži mi!

 

Heydrich je dejal: po plinu najprej izgubijo zavest, nato pa postanejo vijolični in mrtvi. Skozi peči lahko izkoristimo te latentne homoseksualce in energijo, ki jo zajamemo, prodamo kot energijske kupone Švedski, ki ima zelo liberalne zakone in je družinsko nevtralna.

 

To so tudi zares storili in dobili 10 milijonov evrov. Fluksuz je med tem obiskal otroško skupnost z behaviorističnim psihologom Skinerjem in Nuno Luno. Nuni luni je rekel: pripeljite fantka in deklico, ki ne smeta biti starejša od treh let.

 

Skinerja je Nuna Luna vprašala: ali jih res lahko skozi behavoristrično metodo pripravite do tega, da bo fantek mislil, da ima vagino, deklica pa, da ima penis.

Odgovoril ji je: da, to je namenjeno v eksperimentiranje po podčlenu zakona K-247 in za mednarodne seksualne magazine kot je na primer Hustler.

 

Onesvestila se je in dejala: ljubi bog na nebesih, ostani gdje i jesi!

 

Heydrich in Kliker pa sta po eksperimentu z latentnimi homoseksualci odšla na večer vina in klobas v Bistrico ob Sotli oziroma kot bi rekel Brecelj, ob Sutli. Tja sta šla zato, ker so klubu Metulj omogočili, da ima zaradi avantgardnega programa na področju satirijaze in nimfomanije davčne olajšave. Malo sta ga izprašala ob mizi: (posnetek pogovora z županom cca. 1 minuta- imam na mailu).

 

Konec 4. dela radijskega stripa Fluksuz, v naslednjem pa bodo  preučevali izsledke eksperimentov behaviorističnega psihologa Skinerja nad otroci v otroških državnih skupnostih oziroma posledice raziskav in vpliva le-teh na homoseksualnost, ki ni povzročena genetsko, ampak psihološko. Fotografije otrok pa bodo poslali Larryu Flyntu, ki bo za njih izplačal milijon dolarjev. Čez eden teden v jutranjem programu Radia Študent!

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness