Zaupanje in virusi

Kulturna ali glasbena novica
10. 10. 2017 - 15.10

Pozdravljeni v kulturnih novicah. Je ene par dogodkov danes, ja. V Cankarjevem domu bo ob 20. uri premiera celovečernega filma Družinica, za scenarij in režijo zanj je odgovoren Jan Cvitkovič. V Konzorciju, v tej knjigarni Mladinske knjige, bo predstavljenih kup knjig, ki jih morda ni smiselno omenjati, bolj kot zaradi knjig zato, ker so te predstavitve nekoliko dolgočasne. Danes se začne tudi festival Tinta: ob 19. uri bo v knjigarni Azil otvoritveni dogodek, debata Od Rdeče Rose do Calaijske džungle. Debatirali bodo Kate Evans, Miha Blažič - N'toko in Aigul Hakimova, moderiral pa bo Anej Korsika.

O Tinti ste lahko veliko slišali že v prejšnjih kulturnih novicah in, zvesti poslušalci, vem, da veste, o čem govorim. Zato se bomo posvetili nečemu drugemu: v Umetnostni galeriji Maribor, krajše UGM, bo danes zvečer ob 18. uri predavanje Roberta Bobniča, ki je naslovljeno Y/N: možnosti in potenciali ne-zaupanja. Predavanje ni izoliran dogodek, pač pa je del konteksta, ki ga pojasni kar Bobnič sam.

*Izjava

Bobnič pojasni tudi kontekst samega predavanja oziroma kontekstualizira vsebino, ki jo bomo lahko slišali na predavanju.

*Izjava

In še specifike zaupanja v računalniškem mediju?

*Izjava

Še nekaj o teh konkretnih primerih.

*Izjava

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness