Britoff samomora naroda

Aktualno-politična novica
6. 3. 2015 - 8.05
 / BritOFF

SEDMA:

Palestinska osvobodilna organizacija, PLO, je s blagoslovom palestinskega predsednika Mahmuda Abasa uresničila grožnje in prekinila varnostno sodelovanje z Izraelom. Izrael namreč vse od pristopa Palestine k Mednarodnemu kazenskemu sodišču zadržuje davke, ki jih pobira v imenu palestinske samouprave, kar močno otežuje delovanje palestinskih institucij.

Egiptovski predsednik Abdul Fattah al Sisi je odstavil ministra za notranje zadeve Mohameda Ibrahima, ki se je zlasti izkazal v krvavi zadušitvi nemirov po al Sisijevem strmoglavljenju demokratično izbranega predsednika Muhameda Mursija leta 2013. Razlog za odstranitev ministra Ibrahima naj bi bil njegov neuspeh pri preprečevanju antetatov, ki redno pretresajo državo. To nalogo bo poskusil bolje opraviti njegov naslednik policijski general  Magdi Mohamad Gafar, ki slovi po nagnjenju k zlorabi položaja in mučenju nasprotnikov.

Ukrajinska Rada je sprejela zakon, ki predvideva povišanje števila stalnih pripadnikov oboroženih sil za tretino, kar bi povečalo število vojakov pod nadzorom Kijeva na 250.000. Da bi zakon stopil v veljavo, ga mora podpisati še predsednik Petro Porošenko. Mirovni sporazum z Minska očitno poka po vseh šivih, obstreljevanje med sprtimi strani se namreč nemoteno nadaljuje in medtem ko Ukrajina povečuje številčnost svoje vojske, v Združenih državah Amerike postajajo vse glasnejši pozivi po pomoči Kijevu v orožju.

OSMA:

 

Državni zbor je sprejel zakon o zakonski zvezah in družinskih razmerij, čemur se je uprlo le 28-ih pogumnih poslancev. Očitno ostali poslanski kolegi niso dojeli vse razežnosti novele zakona, ki grozi, da bo razgradil samo tkivo družbe in izenačilo sodomistično zvezo z normalno, heteroseksualno zvezo! Ozvala se je tudi vesoljna Slovenija. Množica klenih domoljubov je prdrvela pred parlament pod vodstvom zavedne koalicije Za otroke gre!

Prisluhnite posnetku oddaje.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness