Popravek prispevka DIREKTORSKIH AKADEMSKIH 15 (10.2.2016)

Aktualno-politična novica
4. 3. 2016 - 16.41

Na zahtevo Študentske organizacije v Ljubljani ŠOU in v skladu z medijsko zakonodajo popravljamo prispevek Arneta Zupančiča  »Direktorskih akademskih 15«, ki je bil objavljen na spletni strani www.radiostudent.si in v etru Radia Študent, 89,3MHz, dne 10.02.2016, ob 14.00:

POPRAVEK članka »Direktorskih akademskih 15«, objavljenega na spletni strani http://radiostudent.si/univerza/akademskih-15/direktorskih-akademskih-15, dne 10.2.2016:

V prispevku Direktorskih akademskih 15 z dne 10. 2. je bilo navedeno, da so se poslanci odpovedali odločanju o nepremičninskih poslih, kar ne drži, saj končno odločanje v zvezi z razpolaganjem z nepremičninami še vedno ostaja v rokah Študentskega zbora. Direktor ima pooblastila le za sprejemanje določenih poslovodnih odločitev, ki mu kot poslovodnemu organu pripadajo. Navedeno je bilo tudi, da se je direktor iz poslovodnega organa spremenil v glavno odločevalsko funkcijo, kar ni res, saj študentski zbor še vedno odloča o vseh večjih spremembah, pogodbah in proračunu ter vrši nadzor nad delom direktorja.

Maja Burja
Resor za komuniciranje in razvoj na ŠOU

Ljubljana, 3.3.2016

 

Aktualno-politične oznake: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.