NEW QUALITY exclusive paloma

Mnenje, kolumna ali komentar
17. 10. 2012 - 7.00

Poskus intervjuja za Urošom Novakom, Dejanom Lukičem in Nejcem Klincem, člani študentske liste Povezani.

Program Povezanih

Povezani se RŠa lotevajo v zadnji točki

 

študentski boter

Kritika RŠa v Študentskem botru.

 

 

POSKUSILI SMO DOBITI TUDI CELJSKEGA ŽUPANA.

UKVARJALI SMO SE Z NASLEDNJIM:

Ponovno vas prosim, če bi nam do jutri, ko bova s kolegico vodila jutranji program na Radiu študent posredovali odgovor na našo prošnjo iz prejšnjega tedna. Želeli bi namreč da župan Šrot pojasni stališče, da "smo vlado Republike Slovenije izbrali volivci", zlasti v luči dejstev, da volivci v Sloveniji ne volimo neposredno vlade in da premier sploh ne prihaja iz stranke, ki je na volitvah zmagala. Županov odgovor bomo z zadovoljstvom posredovali našim poslušalcem, seveda pa vabimo župana, da sam posreduje svoj odgovor v eter Radia Študent jutri med deveto in enajsto dopoldne.
Upam, da bomo deležni vašega odgovora, za katerega se vam vnaprej najlepše zahvaljujem.

Nato je sledil dopis PR službe:

Spoštovani,

 

predlagam, da uporabite županov pritrdilen odgovor. Neposredno iz etra nas prosim ne kličite več. Lahko pa me pokličete izven etra in skušamo urediti telefonski pogovor z županom. Vendar vam žal ne morem zagotoviti, da bo dosegljiv.

 

Hvala za razumevanje.

Prijeten dan želim,

Pa spet naš:

Pritrdilni odgovor smo že uporabili, a nam še vedno ni jasno stališče župana da "smo vlado Republike Slovenije izbrali volivci", glede na to, da v Sloveniji ne volimo neposredno vlade in da predsednik vlade ne prihaja iz stranke, ki je na volitvah zmagala. Vas pokličem jutri, da se dogovoriva.
Hvala in lep dan,
Rok

Potem smo se po telefonu dogovarjali za izjavo župana, za katero je bil obljubljen maksimalen trud, nakar sem fasal med žlobudranjem v eter neodgovorjen klic, ki ga ni bilo moč priklicati nazaj in nazadnje še tole sporočilo PR službe:

Spoštovani Rok, žal mi je, da ne pridemo skupaj, ampak jesen je pri nas res pestra… Seveda neposredno vlade ne volimo, posredno pa le, ali ne?

Morda pa nas pokličete (bolje je, če se prej dogovorimo), ko boste obravnavali kakšno drugo temo, da se ne bomo ponavljali.

Na tem mestu torej zaključujemo. Župan Celja g. Bojan Šrot skratka podpira vlado, čeprav je bil v njegovem mestu organiziran protest več kot stotih županov, ki so protestirali proti regionalni politiki vlade.

 

Ni konec, dokler ni konec! Z dobrimi željami slovenski nogometni reprezentanci, ekipa najbolj zoprnega ponedeljka.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Najboljša slika + kratek opis za napoved ever.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.