Najava programa 50. obletnice Radia Študent

Najava programa 50. obletnice Radia Študent

Kulturna ali glasbena novica
20. 3. 2019 - 12.00

Radio Študent praznuje 50 let. Besede, tako polne pomena, da se jim ne da dodati skorajda ničesar. Poskusimo vseeno navreči par asociacij. Najstarejša neodvisna radijska postaja v Evropi - in tudi širše -, ki je iz skromnega medija, namenjenega študentski populaciji, prek punk alternative, participacije v civilnodružbenih gibanjih, kritičnosti do osamosvojitvenih mitov ter vseskozi z neizprosnim reflektiranjem družbene stvarnosti postala glasbena, politična in kulturna medijska avantgarda, tako rekoč radijski endemit, letos beleži 50 let neprekinjenega oddajanja.

Ob tej priložnosti bomo s ponosom izvedli živo etrsko novinarsko konferenco, ki bo uvedla razkošen in slavljencu primeren program praznovanja, o katerem lahko rečemo, da bo s svojo širino, vsebino in segmenti, segajočimi tako rekoč v vse sfere kulturnega udejstvovanja, glasbeni, novinarski, kulturni in nenazadnje slavnostni dogodek leta pri nas. In širše.

Z vami bomo odgovorna urednica Radia Študent Polona Torkar, direktorica Zavoda Radio Študent Ana Kandare ter programski vodja koncertnega programa RŠ50LET Nik Drozg

Se vidimo na dogodkih v okviru obletničnega programa in seveda 9. maja v Križankah/Božidarju na dogodku V nove zmage! 50 let Radia Študent.

facebook twitter rss

 

Vam je bilo všeč, kar ste prebrali? Če bi radi spodbudili in podprli še več takih vsebin, potem kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness