osmi del nadaljevanke diabolično

Oddaja
demonica

Društvo cinikov predstavlja osmi del radijske nadaljevanke Diabolično:

AFB je NTZ- nihila, ki je bil v paranoičnem stanju, prekinil: Ni šans, da nas dobijo. Nihče tam nas ni poznal, nihče ni mogel videti avtomobila kaj šele registrskih, saj sem jih snel za tisti čas, ko smo bili v lokalu. Lahko morda gledajo odtise gum od avtomobila ali odtise čevljev v snegu. Vendar bo veter to hitro zabrisal, pa tudi v nasprotnem ne bodo prišli daleč, saj je vsega skupaj preveč kot tudi gre za splošne vzorce. Iskali bodo na drugem območju, mi smo oddaljeni 30 kilometrov. Ali pa zaključijo, da je šlo samo za nesrečo, za gostilno so imeli tudi manjše skladišče plinskih bomb.

Od vseh, ki so bili v lokalu, je odšel le tisti retardiran letalec, ki je govoril o Afganistanu in o tem, da bo uničil lokal. On nas ni niti opazil, saj je bil le tri minute za pultom, preden je odšel, drugič pa niti noter ni prišel, ker ga je tisti Podbregar pred vhodom zjebal. To sem videl iz sobe z biljardom skozi okno. Pa še čisto zblojen je bil in je vidno mentalno neuravnovešena oseba. Če pa ugotovijo, da je bil tam, lahko morda celo njega posumijo.

NTZ nihil je skočil na AFB-ja: Pička ti materina. AFB ga je po nekaj sekundah ruvanja odrinil od sebe. Nato sta se ponovno usedla za mizo in posnifala lajni.

NTZ-hihil:Vem, zakaj si to naredil. Da tudi mene vpleteš v to pizdarijo in me izsiljuješ, da grem s tabo na Dunaj po ne vem kaj.

AFB je pripomnil: zelo pameten človek! Veš, da se mi ne da biti večno v tej dolini. Zato nimaš druge alternative, oziroma imaš, lahko grem na policijsko postajo in nas ovadim. NTZ-nihil je nekaj časa razmišljal. Bilo je kakšnih pet minut tišine. Več v petek ob 10:15

Aktualno-politične oznake: 
Institucije: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness