Olfamož – Ažurni boogie

Kulturna ali glasbena novica
26. 3. 2020 - 18.00

* foto: Marcandrea
** RŠ hit

 

Boogiju je ostri mož pripisal naslednje:

Ažurni boogie je namenjen zabavi posameznika, stanovanjske skupnosti ali družine v ažurnem času. Ažurnem ... torej protižurerskem.

Narejen je bil seveda doma, v samoosami. Brezžično in brezstično je bil napoten v masteriziranje k Sašu Kalanu in Samu Pavlici-Linču.

Sicer pa, vse sam, po črki zakona, v času, ko še najbolj zagrizeni borci za izboljšanje slovenske demografske slike najbrž priporočajo samozadovoljevanje.

Vseeno nisem bil čisto sam. Brezžično in brezstično je soliral Matej Magajne, tolminski endemit, mag - ne magister! - električne kitare, rojen 30 let prepozno, ki mi včasih sredi noči pošlje mesidž npr. Zajla, žlajf, zajklja, lajf.

S svojo družino živi skoraj vedno v karanteni v rajskem Slapu ob Idrijci. Njegova žena je pustila službo gledališke prišepetovalke. Finančno stanje družine je zdaj odvisno izključno od spretnih prstov samozaposlenega Mateja, ki sem ga s telefonskim klicem zmotil med valjenjem hloda. Pravi, da bodo poskusili z NEplačilom položnic, in videli, kaj bo.

Zato sem se odločil, da bom njegov kitarski solo vložek plačal en evro na sekundo. To se sliši velikodušno, vendar sem mu, tudi sam samozaposlen, ponudil le desetsekundno luknjo v Ažurnem boogiju.

 

Olfamož - Ažurni boogie

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

<3 olfamož <3

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.