Clinamen Drogin - 6. del

Oddaja

 

Vojna v Ukrajini je prešla v zamrznjen konflikt. Rusija je obvladovala po racionalnem približku 11.66 odstotka priključenega ukrajinskega ozemlja in ukrajinska vojska tega ozemlja ni več formalno napadala. Prav tako Rusija ni skušala prodirati na nova ukrajinska ozemlja. Zimsko sonce nad Evropsko unijo pa je bilo od začetka leta 2023 bolj podobno polni luni v bledo-rumeni impresionistični preobleki kakor fuzijski žareči zvezdi. In opoldanski višinski kot navidezne lege sonca nad Evropsko unijo je bil zmanjšan za 11 stopinj in 40 minut. Temu primerno sta se pozimi, ko je deformacija sprva nastopila, skrajšala dolžina dneva in dolžina zimske navidezne poti sonca na nebu nad Evropsko unijo. Slednjo je zajela umetno povzročena mala ledena doba, ki jo je povzročil ruski geoinženiring, kar je pomenilo padec povprečnih temperatur za tri stopinje Celzija. Pojav je bil s strani Moskve označen za reformirani Ptolemajski sistem. Umetno povzročene akutne spremembe ozračja po zemeljski obli so bile sicer zelo raznolike, v Rusiji se je ozračje segrevalo v skladu z njenimi potrebami in tako dalje in tako dalje. Tokrat se ne nahajamo se več v februarskem zimskem obdobju, temveč v pomladanskem obdobju, natančneje 25. aprila. Prešli smo pomladni ekvinokcij in dolžina dneva v Evropski uniji se je zdaj pričela daljšati v skladu z zamikom opoldanskega višinskega kot navidezne lege sonca. Dan je bil tako po reformiranem Ptolemajskem režimu v Ljubljani 25. aprila daljši za eno uro in pol glede na prejšnja leta, v Stockholmu pa je aprilska dolžina dneva ustrezala dolžinam, ki so bile prej značilne za zemljepisne širine na meji severnega polarnega kroga. Takšne spremembe je povzročala neznana in nezaznavna substanca, ki so jo ruske zračno-vesoljske sile fiksirale na zgornjih robovih stratosfere. Vso prostrano preučevanje vesolja s strani Evropske unije se je reduciralo na zgornje robove stratosfere nad Evropsko unijo. Ta predel atmosfere je postal začasni center vesolja.

In tako so s pomočjo posebnega slovenskega ultralahkega brezpilotnega obrambnega plovila firme Timeless defense v strogo zaupni aprilski ekspediciji, ki je sledila ponesrečeni februarski ekspediciji Evropske vesoljske agencije, v prozorno komoro uspešno zajeli približno kubični meter zraka na vrhnjem robu stratosfere in ga prepeljali na preiskave. Slednje je izvedel februarja ustanovljeni zavod »Vodikova domačija« v Ljubljani, v katerega je bila v obliki kulturne sekcije inkorporirana tudi Vodnikova domačija in je bil zaradi povečane možnosti ruskega vohunjenja in določenih drugih opozoril pod posebno zaščito. Preiskavam je prisostvoval tudi slovenski premier »J«. V znanstveni sekciji »Vodikove domačije« so sprva zgolj opazovali zračno maso, ki je bila ujeta v prozorno komoro. Masa je dajala vtis zdaj že dobro znane sumljive prozornosti, tako imenovane »prozorne prozornosti«, ki meji na »strupeno čistost«. Kmalu zatem so opravili analize. Vendar pa znanstvena sekcija v preučevani zračni masi in njeni kompoziciji ni našla nikakršnih odstopanj in posebnosti glede na siceršnjo pričakovano kompozicijo zračne mase na zgornjih robovih stratosfere. Raziskave so tako bile v popolnoma v skladu s prvo februarsko ekspedicijo Evropske vesoljske agencije, v kateri njeno zračno plovilo prav tako ni našlo nobenih posebnosti zračne mase, nakar je iz neznanih razlogov strmoglavilo v Gorskem Kotarju.

Sedaj je bilo še na kulturni sekciji »Vodikove domačije«, da prouči ta kubični meter zraka. Vodja kulturne sekcije Lord Bajram Anđelković je dejal vodji znanstvene sekcije »H« in premierju »J«-ju: »Za naše namene bomo uporabili genealoško metodo, ki jo retrogardizem vpelje v umetnost. S tem bomo morda lahko razvozlali to nezaznavno substanco, ta umbot, ki ni niti duh niti materija, temveč skupek sil, ki jih ne znamo razvozlati, jebo te. Tukaj nam gre za to, da uvidimo določeno matrico. Naslavljamo se na očeta ruskega kozmizma Nikolaja Fjodorova, ki ga Dugin izčrpno uporablja in modificira v novi knjigi o ’Substanci, ki bo odpravila dekadentni kopernikanski atlanticizem’...«

Več pa v nadaljevanki v ponedeljek ob 7:30.

 

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.