A/ /S/O/U/N/D/ /S/Y/S/T/E/M

Oddaja
29. 4. 2013 - 21.00

If you eat in restaurants, have nice shoes and new, fashionable clothes on, but don't have "enough" money for records, stop DJing. Being paid to DJ while not buying records means that you benefit from independent music without contributing to the system that pays you.

The Black Madonna (@blackmadonnachi)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dreesvn - Moonwalk
Madteo - Science Fiction
Klaus Dinger- Doumo Arigatou
Pedrodollar - Theme Song
Spacin' - Oh, Man
Winston Edwards - Big Daddy Amin
Wareika Hill Sounds - No More War
291out - Urania (Titola Di Coda)
Damiano von Erckert - Good Love For YOU
TR One - Living In, Now
Joy Orbison - Donell (edit)
FaltyDL - Straight & Arrow
Tito Wun - The Way U Do It
The Cyclist - Mangel
OB Ignitt - Jabba Beats
Headless Ghost - SP3
Lechuga Zafiro - Sapo de Manga (forthcoming Cómeme)
Todd Rundgren - Born To Synthesize
Dub Mechz - Change of Direction

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

''Early punks were stylish in the extreme and people tend to forget that and concentrate on the grunge and the mohicans and all that later stuff. This was creativity and self-invention out of very little money and such attention to detail. You wanted to be different so you made yourself look different – the shoes, the clothes, the make-up. There is a kind of purity to it that I love.''

Sheila Rock


 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Se takoj podpisem pod zgornji citat. Osnovni higienski minimum Dja vkljucuje tudi zavedanje ustvarjalnega procesa artista in s tem izkazan support, da pride do komadov po legalni poti. Zalostno, da potem DJ izpolni Sazasov seznam predvajanja,nobeden pa se ne vprasa o viru teh komadov.

sazasa ne potrebujemo in kot tak ne bi obstajal brez podpore posameznikov, ki so sklenili z njim taksne ali drugacne tihe denarne dogovore. parazitizem, hipokrizija in kvizlinstvo so v slovenskem glasbenem prostoru prisotni ze dolgo casa, na to temo priporocam odlicen jizahov prispevek (s pravsnjo mero ostrine):

http://polnkurac.blogspot.com/

btw, mislim da blackmadonna govori o analognih medijih, ne digitalnih... imho pa ni pomembno, ali so datoteke pridobljene po nekem zakonu ali ne; gre za to, kako jih uporabljas, v katere namene in kaksen je izid te uporabe (morala). gre tudi za bistveno vprasanje - zakaj bi se moral zvok lastniniti?

Fucking škoda da so ti kurci zajebali Tresk, sem se prav veselil tiste okrogle mize o MP3ih, a na koncu ni bilo ne energije ne volje zaradi politicking za K4. Upam, da boš zrihtal še kakšno debato na to temo, Dino, imam marsikaj za povedati.

Oddaje pa kot vedno se veselim!

Grüsse aus der Schweiz, super Sendung!

DANKE! :)

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness