Priložnosti Centra za kreativnost

Aktualno-politična novica
2. 8. 2021 - 15.10

Pozdravljeni v današnji Kreativni inšpekciji. Danes vam bomo v novičniku predstavili priložnosti za delovanje in uveljavljanje, ki jih organizacijam in posameznikom nudi Center za kreativnost, delujoč v okviru Muzeja za arhitekturo in oblikovanje. Prvi v tej vrsti je gotovo vabilo v Partnersko mrežo CZK 2022. K prijavi Center za kreativnost vabi vse zainteresirane, že aktivne organizacije, rok za prijavo pa je šesti september. Prijavitelji morajo ob prijavi oddati načrt za konkreten projekt z jasnim planom izvedbe in definirano finančno strukturo. Kaj pa na Centru za kreativnost pravzaprav iščejo? Marko Podjavoršek, vodja projektov in partnerske mreže Centra za kreativnost nam je zaupal, da bodo iskali projekte, ki bodisi pomensko prisostvujejo pri reševanju težav in razvoju kreativnega sektorja ali pa nudijo izobraževanja o novejših veščinah na področju KKS. Zakaj bi svojo organizacijo sploh želeli priključiti mreži in, nenazadnje, kaj to sploh je pojasni Podjavoršek.

Partnerska mreža centra za kreativnost ...

Naslednja prilika, ki bo nekoliko bolj dišala posameznikom, je projekt Kreativni pogon, ki ga v sodelovanju s Centrom za kreativnost, prek poprej omenjene partnerske mreže, organizira Center za kreativne industrije. Kreativni pogon je namenjen povezovanju ustvarjalcev s podjetji iz različnih panog, ki takšne ustvarjalce potrebujejo. Z drugimi besedami: ustvarja poslovne priložnosti za ustvarjalce. Prijavi se lahko vsak, ki verjame, da zmore. Kreativni pogon na spletni strani Centra za kreativnost vedno znova objavlja nove prilike za sodelovanje in izzive, zato fiksnih rokov ni, potrebno pa je spremljati spletno stran CZK. kako v praksi poteka proces povezovanja in kaj si od sodelovanja lahko obetajo ustvarjalci? Odgovarja Podjavoršek.

Na osnovi prijav podjetji ...

Center za kreativnost torej v imenu razvoja kulturno-kreativnega sektorja vabi k spremljanju svoje spletne strani in k prijavi na projekte, ki nudijo razne možnosti sodelovanja, uveljavljanja in rasti. 

 

 

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.