Znanost + pivo = dobra družba

Oddaja

V noči s petka na soboto smo Znanstvena redakcija v etru gostili Alena Zariča s pivovarne Lobik in Sebastjana Lamuta s pivovarne Pelicon. Podrobneje smo spoznali eno najstarejših in najbolj široko konzumiranih alkoholnih pijač - pivo, kot tudi postopek varjenja piva ter se pogovarjali o craft pivih.

Glasbena oprema: Nejc Kosanič in Arne Praznik.

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

Anonymus, tudi v sami 'čisti' vodi so... kot še mariskaj drugega.

http://m.delo.si/sobotna/pred-20-leti-smo-se-hecali-da-bomo-moski-strelj...

Na srečo se lahko te spojine do neke mere izloči z reverzno osmozo za namene pivovarstva npr.

https://www.era.lib.ed.ac.uk/handle/1842/4666

Pa lep praznik ter uživanje v (naj)ljubši in/ali bolj zdravi pijači želim! ;)

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.