ALEŠ KUHAR

Mnenje, kolumna ali komentar
Anonymous
22. 9. 2016 - 16.00
 / CETA

Sprejemanje prostotrgovinskega sporazuma med Evropsko unijo in Kanado, znanega pod kratico CETA, je v zaključnem delu. Oktobra bo o njem odločal Evropski parlament, kasneje pa še nacionalni parlamenti. Drugo mnenje o sporazumu CETA - prvemu, ki ga je podal Andrej Gnezda iz organizacije Umanotera, lahko prisluhnete tukaj - nam je podal agronom Aleš Kuhar z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. 

Aktualno-politične oznake: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

a se vi zajebavate?
kako ste lahko spustil Igorja Lukšiča in Jerneja Pikalo in njun projekt Državljanska Vzgoja iz leta 2014?
čaki čaki, pa kaj ste VI? Radio Študent? pa a vas NI SRAM? kdo je bil takrat urednik APR-a? Janković spet a? je masturbiral namesto da bi mal delal a ne?
pa to je genialno.
Tam imate celo zgodbo! cel izvir kaj se dogaja na področju šolstva v Sloveniji, na področju FDV-ja, na področju EU financiranja raziskav znotraj slovenskih akademskih institucij, - kritiko neumnosti in pohlepnosti Lukšiča in Pikala, kritiko nesposobnosti - kritiko idiotov, ki ne vedo več kaj je etika profesorjev - imate kritiko zatohlega slovenskega hleva, imate kritiko zakaj so mladi nezaposleni, ko pa imate take kretene na položajih, ki si jih ne zaslužijo. imate razlog, zakaj toliko mladih odhaja v tujino na študij - ker Univerza v LJubljani ni sposobna zagotoviti kvalitete študija družbenih ved za 21.stoletje.
Kužite?

ki pri tem ne vidite nobene povezave z letom 2016 - ker ja, nekaterij pač ne vidijo povezav na tem svetu - mislim to je temelj krepitve nacionalizma a ne? zakaj je tako fajn danes poudarjati Slovenstvo? zato ker se s tem krepi nacionalistična tendenca a ne? bolj ko se narod loči od evropske skupnosti kot skupka narodov, lažje je narod imeti pod nadzorom, a Vam to ni logično?
v Ameriki otroci že v osnosvnih šolah vsako jutro vstanejo in zapojejo, da so ponosni na svojo državo - Ameriko. ja od kje pa mislite, da izvira njihova samozavest in samozagledanost?

Ne pojejo, ampak zaprisegajo...

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.