Izumrtje naroda in psihopatska ideologija

Aktualno-politična novica
3. 3. 2015 - 17.00
 / OFFsajd

V Državnem zboru poteka seja, na kateri bodo poslanci odločali o sprejetju predloga novele zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki ga je po skrajšanem postopku v Državni zbor vložila Združena levica. Vsebino zakona predstavi Nika Kovač, članica Iniciative za demokratični socializem:

klik

Amandma bi s spremembo definicije zakonske skupnosti, ki bi bila sedaj definirana kot zveza dveh oseb, omogočil enakopravno obravnavo tudi v drugih postopkih, četudi teh predlog zakona izrecno ne opredeljuje.

klik

Odločanju pa je včeraj na temo tega zakona predhodila seja komisije Državnega zbora za peticije in človekove pravice, ki jo je sklicala SDS. Ta je bila s strani podpornikov spremembe zakona sicer v večini obstruirana, poleg nasprotnikov zakona se je seje udeležil le še poslanec Zavezništva Alenke Bratušek Jani Moderndorfer. Predlagatelji in podporniki zakona naj ne bi videli, da bi država s tem kršila biološko-antropološki značilnosti spolov ter temelj družbe, ki naj bi bil kakopak posameznik znotraj skupnosti družine. Na to je na včerajšnji nujni seji komisije Državnega zbora za peticije opozoril teolog Ivan Štuhec:

klik

S tovrstnim arbitrarnim posegom pa redefinicija zakonske skupnosti naj ne bi kršila le naravnih zakonitosti in temeljne družbene podstati, vendar bi hkrati tudi diskriminirala vse drugače misleče. Kljub temu da zakon izrecno ne opredeljuje posvojitve, pa znotraj procesa posvojitve domnevno razume tako pravice otrok kot pravice odraslih ter med drugim potencialno omogoča, da bi se z njimi trgovalo. Govori Tadej Strehovec iz komisije za pravičnost in mir pri Slovenski škofovski konferenci:

klik

Strehovec je prav tako razložil, da gre pri tovrstnih diskusijah za vprašanje življenja ali smrti, saj naj bi sociologija dokazovala, da le heteroseksualna zveza omogoča preživetje skupnosti na dolgi rok.

klik

Iz česar sledi:

klik

Raziskave sicer v sklepih niso enotne, tako v sociologiji kot v psihologiji. Slednje pa se soočajo naj bi se soočale tudi z negotovostjo uporabljenih metod v oziru raziskav vpliva različnih oblik partnerskih skupnosti na vzgojo otrok, na kar je na seji opozoril psiholog Janek Musek, zraven pa opomnil, da statistični podatki in nemoralnost nekaterih LGBT aktivistov zato tudi omogočajo postavitev hipoteze o možnosti negativne vzgoje s strani istospolnih parov.

klik

Glede na izrečeno podporo poslanskih skupin DZ, bomo kaj kmalu tako morda priča razsutju reda in zdrsa v kaos amoralnosti. Današnji Offsajd zaključujemo z opozorilom psihoanalitika Romana Vodeba o nevarnosti, da homoseksualna zveza ne omogoča, da se otrok priuči moralnosti, saj naj bi onemogočala razrešitev Ojdipovega kompleksa.

klik

 

O predlogu zakona je poročal pripadnik psihopatske ideologije Tit.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness