Znanost + pivo = dobra družba

Znanost + pivo = dobra družba

Oddaja

V noči s petka na soboto smo Znanstvena redakcija v etru gostili Alena Zariča s pivovarne Lobik in Sebastjana Lamuta s pivovarne Pelicon. Podrobneje smo spoznali eno najstarejših in najbolj široko konzumiranih alkoholnih pijač - pivo, kot tudi postopek varjenja piva ter se pogovarjali o craft pivih.

Glasbena oprema: Nejc Kosanič in Arne Praznik.

facebook twitter rss

 

Vam je bilo všeč, kar ste prebrali? Če bi radi spodbudili in podprli še več takih vsebin, potem kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentarji

Anonymus, tudi v sami 'čisti' vodi so... kot še mariskaj drugega.

http://m.delo.si/sobotna/pred-20-leti-smo-se-hecali-da-bomo-moski-strelj...

Na srečo se lahko te spojine do neke mere izloči z reverzno osmozo za namene pivovarstva npr.

https://www.era.lib.ed.ac.uk/handle/1842/4666

Pa lep praznik ter uživanje v (naj)ljubši in/ali bolj zdravi pijači želim! ;)

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.